Στο OPEΝ η Ελένη Τσολάκη - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Media

Στο OPEΝ η Ελένη Τσολάκη - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της φετινής σεζόν έχει ξεκινήσει και στο OPEΝ προετοιμάζουν ήδη την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή η οποία και θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Παρασκευής 14/5 η εκπομπή Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου είχαν όλο το ρεπορτάζ για την παρουσιάστρια που βρίσκεται με το ένα πόδι στο Open και δηλώνει έτοιμη να αναλάβει την πρωινή ζώνη για την περίοδο του καλοκαιριού.

Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη...

«Η Ελένη Τσολάκη συζητά με το Open και αρχικά συζητά για να κάνει την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού, αυτό δηλαδή που είχαν κάνει πέρυσι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η εκπομπή θα βγει στην αέρα μετά το τέλος της σεζόν για την Καινούργιου. Ήδη αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται μπρος και πίσω από τις κάμερες», ανέφεραν στο Happy Day.

Και στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Υπάρχει όμως ένα αγκάθι, μια πολύ βασική προϋπόθεση που βάζει η Ελένη Τσολάκη για να επιστρέψει στην τηλεόραση και κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ λογικό. Βάζει λοιπόν την προϋπόθεση στο διετές συμβόλαιο που συζητά να υπάρχει μέσα και το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει τον χειμώνα».

Η είδηση επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/6) αφού το OPEN εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιώντας την είδηση.
«Το OPEN καλωσορίζει στην ομάδα του την Ελένη Τσολάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα συμβάλει με την εμπειρία και το δυναμισμό της στην ενίσχυση της ψυχαγωγικής ζώνης, ξεκινώντας με την παρουσίαση της πρωινής καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN, "Καλοκαίρι #not", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved