Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη στους δρόμους όπου μεγάλωσε!
Media

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη στους δρόμους όπου μεγάλωσε!

Ξεκινά το πρώτο γύρισμα της πολυαναμενόμενης σειράς με τίτλο «Ο δάσκαλος», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος επιστρέφει στη μυθοπλασία έπειτα από αρκε­τά χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Αυτά θα λάβουν χώρα τόσο στους Παξούς, ιδι­αίτερη πατρίδα της μητέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όσο και στην Κέρκυρα.

Η σειρά θα έχει πρωταγωνίστρια τη Χαρούλα Αλεξίου, ενώ έχουν ανακοινωθεί οι Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Κλέλια Ανδριολάτου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος. Αν και έχουμε συνηθί­σει να βλέπουμε καθημερινά επεισόδια με την υπογραφή του γνωστού ηθοποιού και σκηνο­θέτη, αυτήν τη φορά ο «Δάσκαλος» αναμένεται να μας καθηλώνει τηλεοπτικά μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληρο­φορίες, η πρεμιέρα θα γίνει το δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα εί­ναι την άνοιξη. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευ­κρινιστεί αν θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος, παρόλο που κανάλι και σκηνοθέτης το επιθυ­μούν. Τα γυρίσματα θα αναδείξουν τους Πα­ξούς, τον τόπο που ο Χριστόφορος λατρεύει.

Μάλιστα, το 2002 είχε γυρίσει εκεί την πολύ επιτυχημένη δραματική σειρά «Να με προσέ­χεις». Στο σίριαλ θα δούμε πλάνα από τις μα­γικές παραλίες αλλά και από σπίτια με ιστο­ρία, όπως είναι και το δικό του. Συγκεκριμένα, η μητέρα του ηθοποιού ζει έξι μήνες τον χρό­νο στο νησί, αφού, εκτός από τα καταλύματα που ενοικιάζει, εκεί βρίσκεται και το πατρικό σπίτι της οικογένειας, από το 1780, το οποίο ο Χριστόφορος θέλει να αξιοποιήσει στα γυ­ρίσματα.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved