Cook Beef: Η Σπυρούλα Κάιζερ από το GNTM σ' ένα ρομαντικό δείπνο
Media

Cook Beef: Η Σπυρούλα Κάιζερ από το GNTM σ' ένα ρομαντικό δείπνο

To Σάββατο 19 Ιουνίου στις 18:20 στο “Cook Beef“, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες!

 

«Σήμερα γά-, σήμερα γάμος γίνεται! Στου Cook Beef την κουζίνα, στου Cook Beef την κουζίνα…» θα τραγουδάμε, αφού όμως οι chefs μας δείξουν τον τρόπο να εντυπωσιάσουμε την πεθερά με το δείπνο, που θα ετοιμάσουν! Αν δεν σας συμπαθήσει με αυτές τις συνταγές, μάλλον δεν θα σας συμπαθήσει ποτέ. Ακόμα όμως και αν ο γάμος… σχόλασε, οι ντοματοκεφτέδες, που θα φτιάξει ο Νίκος, θα κάνουν «τα φαρμάκια να πάνε κάτω».

Κι αφού είδαμε πώς να εντυπωσιάσουμε την πεθερά, πρέπει να φροντίσουμε και το ταίρι μας να είναι ευτυχισμένο. Και τι καλύτερο από ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα; Ειδικά αν έχεις φίλους να σε βοηθάνε, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος. Ή μήπως όχι;

Cheesecake ωμό ή ψημένο; Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, μην ανησυχείς! Ο Χρήστος και ο Σταύρος σου δείχνουν πώς να φτιάξεις και τα δύο, για να μην βρίσκεσαι σε δίλλημα. Δυστυχώς cheesecake δεν μπορούμε να φτιάξουμε στον φούρνο μικροκυμάτων, υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και να σου λύσουν τα χέρια.

Το σημερινό beef θα είναι πιο γρήγορο, εύκολο και νόστιμο ακόμα και από το delivery! O Χρήστος, νικητής του προηγούμενου beef, επιλέγει τον Σάββα και μένει να δούμε αν το «εύκολο, γρήγορο και νόστιμο», που έχει γίνει το μότο του, μπορεί να το κάνει πράξη και σε αυτή τη δοκιμασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved