Γλυκά Νερά: Συνήγορος 32χρονου πιλότου: «Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του»
Media

Γλυκά Νερά: Συνήγορος 32χρονου πιλότου: «Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα, και στη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο συνήγορος του 32χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο κύριος Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης τόνισε: «Χθες πήρα την εντολή και την Τρίτη θα πάμε για απολογία», ανέφερε αρχικά ο συνήγορος του πιλότου αναφέροντας: «Την υπερασπιστική γραμμή την έθεσε ο κατηγορούμενος εξ’ αρχής. Πρόκειται για μια ομολογημένη πράξη, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες και απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα και σε αυτά που θα τεθούν από την ανακριτική αρχή».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που μου μετέφερε είναι ότι τον απασχολεί η μέριμνα του παιδιού… Πιστεύω ότι θα έχουμε απόλυτη ομολογία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του. Ηθελημένα ο ίδιος ομολόγησε χωρίς αυτό να δικαιολογεί τις 37 μέρες».

Και υπογράμμισε: «Είναι αδύνατον να κατανοήσουμε σε συνθήκες κανονικότητας πως ο άνθρωπος αυτός διαχειρίζεται μια ακραία κατάσταση. Ακόμη, και το μετά που εμφανίζεται στις κάμερες και όλα όσα γίνονται, δεν μπορεί κανένας, ούτε κι εγώ που είμαι ο συνήγορος υπεράσπισης να το αξιολογήσουμε και να βγάλουμε το οποιοδήποτε συμπέρασμα. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την ψυχοσύνθεσή του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved