Ελένη Τσολάκη: Η πρόταση για το survivor και η ατάκα για το Happy Day που θα συζητηθεί!
Media

Ελένη Τσολάκη: Η πρόταση για το survivor και η ατάκα για το Happy Day που θα συζητηθεί!

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για την πρωινή καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάσει στο OPEN, «Καλοκαίρι #not».

Η Ελένη Τσολάκη ρωτήθηκε πώς αντέδρασε ο άντρας της, ο Παύλος Πετρουλάκης όταν της προτάθηκε να κάνει την καλοκαιρινή εκπομπή και η παρουσιάστρια είπε στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα: «Ξέρει πόσο πολύ αγαπάω τη δουλειά μου, οπότε δε μου είπε τίποτα. Θα ξεκλέβουμε μερικά Σαββατοκύριακα και θα κάνουμε μερικές διακοπές. Ήταν τόσο ολοκληρωμένη, ωραία η πρόταση από τη Μαρία τη Σαγανά, που δεν άφησα περιθώρια για δίλημμα. Ήταν ανακοίνωση».

Όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στο Happy Day. Η Ελένη Τσολάκη τόνισε:

«Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή. Είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».

Και αποκάλυψε πρώτη φορά ότι της έγινε πρόταση για το Survivor, αλλά ήταν αρνητική:«Δε μπορώ με τίποτα! Δε μπορώ με τίποτα χωρίς μπάνιο. Δεν μπορώ και το ριάλιτι πολύ. Δεν μπορώ να κρύψω το συναίσθημα μου, ούτε τη συμπάθεια, ούτε τη μη συμπάθειά μου σε κάποιον άνθρωπο. Πιστεύω ότι θα ήμουν σαν τον Τριαντάφυλλο…».

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved