Γλυκά Νερά: Συγκινεί η Βαρθακούρη: «Αυτό το παιδί στιγματίστηκε» - Η προσωπική της έκκληση
Media

Γλυκά Νερά: Συγκινεί η Βαρθακούρη: «Αυτό το παιδί στιγματίστηκε» - Η προσωπική της έκκληση

Γλυκά Νερά: Οι εξελίξεις τρέχουν και το Πανελλήνιο με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση μετά την ομολογία του 33χρονου πιλότου.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσα από την εκπομπή της ΣουΚου Family σοκαρισμένη και με βαθιά συγκίνηση έκανε έκκληση αναφερομένη στο 11 μηνών κοριτσάκι που από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς οικογένεια.

«Αυτή τη στιγμή μιλάω ως μάνα… Αυτό το παιδί, το οποίο γεννήθηκε και καταλαβαίνετε με τι βιώματα θα μεγαλώσει. Αυτό το παιδί στιγματίστηκε πριν καν αρχίσει να καταλαβαίνει τον κόσμο. Θέλω να κάνω προσωπική έκκληση σε όλους μας να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά πιστέψτε με το ψάχνω και θα κάνω τα πάντα για να βρω έναν τρόπο, ώστε όλοι εμείς να του σταθούμε και να του δείξουμε ότι ο κόσμος έχει και όμορφη πλευρά.

Οι ψυχές δεν γιατρεύονται, εκεί πρέπει να γίνουμε μια ασπίδα, μια μεγάλη αγκαλιά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο να μπορέσουμε να δείξουμε στο βρέφος την όμορφη πλευρά της ζωής.
Εμείς οι γονείς είμαστε αυτοί που πλάθουμε ανθρώπους, υγιείς ή δολοφόνους, ή θύματα. Θέλει μεγάλη προσοχή το πώς προετοιμάζεις ένα παιδί. Να πλάθουμε παιδιά που νιώθουν σίγουρα για τον εαυτό τους, να είναι δυνατά και μεγαλώνοντας ως γυναίκες», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Την ίδια στιγμή έκκληση έκανε και η μητέρα της Καρολάιν μέσω της οικογενειακής της φίλης, Χαρίκλειας Θεοδώρου, η οποία μετέφερε το μήνυμά της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται: «Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει. Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη.»

Και τόνισε: « Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved