Survivor: «Χείμαρρος» η αδερφή του Σάκη Κατσούλη - Απαντά στα υπονοούμενα του Νίκου Μπάρτζη
Media

Survivor: «Χείμαρρος» η αδερφή του Σάκη Κατσούλη - Απαντά στα υπονοούμενα του Νίκου Μπάρτζη

Survivor: «Χείμαρρος» η αδερφή του Σάκη Κατσούλη με αφορμή τα όσα υπονόησε ο Νίκος Μπάρτζης στο Σου Κου family!

O Νίκος Μπάρτζης είπε μεταξύ άλλων: «Αν ήμουν μια γυναίκα που έχει υποστεί όλα αυτά που λένε για τον Σάκη, ακόμη και στην άκρη του κόσμου να ήμασταν, δεν θα τον πλησίαζα».

Και πρόσθεσε για τον Σάκη στο Σου Κου Family: «Μετά από ένα Συμβούλιο είχε ανέβει η ένταση με τον Σάκη Κατσούλη. Με έλεγε “σκουπίδι”. Αυτό συνέβη εκτός κάμερας. Η Μαριαλένα μας είχε πει κάποια πράγματα για τον Σάκη, αλλά δεν ξέρουμε αν ισχύουν. Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά. Ποιος ιππότης; Άλλα λέει και άλλα κάνει.»!

Kαι η αδερφή του απάντησε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε για τα όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης: «Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα δήλωσε ο κ. Νίκος Μπάρτζης. Αυτή είναι η γνώμη του καλώς ή κακώς. Ήταν ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει με θέματα της επικαιρότητας. Είναι άποψή του ότι ο αδερφός μου παίζει θέατρο. Την Μαριαλένα φυσικά και την ξέρω.

Η κάθε οικογένεια λέει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Εγώ επιμένω ότι είναι προσωπικά του αδερφού μου και της Μαριαλένας και περιμένουμε να βγούνε έξω κι ας τα πούνε έξω. Δεν θα απαντήσω στο ότι ήταν χειριστικός, είναι δικό τους θέμα. Δεν με ενδιαφέρει. Για τα προσωπικά τους σχόλια δεν μου πέφτει λόγος. Καλοδεχούμενο θα είναι όποιο κορίτσι θα είναι δίπλα στον αδερφό μου, αρκεί να είναι καλά.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved