8 Λέξεις: Η αντίδραση του Οδυσσέα στην επίσκεψη της Ηλιάνας – Δείτε πρώτοι σκηνές
Media

8 Λέξεις: Η αντίδραση του Οδυσσέα στην επίσκεψη της Ηλιάνας – Δείτε πρώτοι σκηνές

8 Λέξεις: Στο νέο επεισόδιο, ο Οδυσσέας διώχνει την Ηλιάνα κακήν κακώς

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (21/6), η Ηλιάνα εξομολογείται στον Οδυσσέα πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της και την διώχνει...

Ο Μιχαήλ προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Μάρκο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Εύα κι ο Νικηφόρος απολαμβάνουν την μεταστροφή της Ολυμπίας κι αρχίζουν να κάνουν όνειρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ο Μιλτιάδης μελαγχολεί όλο και πιο πολύ με την απουσία του Άλκη, γεγονός που προβληματίζει την Κατερίνα. Ο Φρίξος νιώθει να ασφυκτιά από τις απαιτήσεις του εκδότη του για την προώθηση του βιβλίου, ενώ η Έλλη τον προτρέπει να απολαύσει τη δημοσιότητα. Η Αντριάνα καταφθάνει στην Αθήνα, βρίσκει τον Μάρκο ψυχολογικά πεσμένο κι αποφασίζουν να το ρίξουν στο φαγητό. Ο Αιμίλιος ζητάει από τη Δάφνη να παγιδεύσει τον Έκτορα με βαριές κατηγορίες. Ο Οδυσσέας έχει αρχίσει να αγριεύεται από την παρουσία της Ηλιάνας, ενώ την ίδια ώρα ο Φρίξος την εντοπίζει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του...

Δείτε πρώτοι σκηνές από το νέο επεισόδιο!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Μιλτιάδης στεναχωριέται πολύ όταν αποχαιρετάει τον Άλκη που φεύγει για Αμερική, χαίρεται όμως που το παιδί του κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή.

Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να τα βρουν οι γονείς της, απογοητεύεται πολύ όμως από τη στάση και των δύο.
Ο Αιμίλιος πνίγεται από τις ενοχές και προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Μάγδα έφτασε στην απόπειρα. Απ’ την άλλη, η Ελισάβετ δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο Αιμίλιος την ξεπέρασε και ο Σίμος προσπαθεί να τη συνετίσει. Η Ηλιάνα ανακοινώνει στον πατέρα της και την Αποστολία ότι φεύγει για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει άλλα στο μυαλό της. Ο Μιχαήλ προσπαθεί απεγνωσμένα να φτιάξει τη σχέση του με τη Βικτώρια, η οποία φαίνεται να μην μπορεί να ξεπεράσει το ένοχο παρελθόν του. Ο Μιχαήλ καταρρακώνεται όταν την βλέπει να ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο και του ξεκαθαρίζει ότι δεν φεύγει για επαγγελματικούς λόγους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved