Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Στον τάκο μετά από 3 ασυλίες
Media

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Στον τάκο μετά από 3 ασυλίες

Survivor: Και τι δεν είδαμε στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/6).

Κατά την έναρξη του επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες σε κατάσταση σοκ καθώς είχε προηγηθεί ένα δύσκολο βράδυ μιας και βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και ήταν σχεδόν άυπνοι.

Ξαφνικά, εκεί που κοιμόντουσαν, ξεκίνησε έντονη καταιγίδα με τους παίκτες να ξυπνούν τρομαγμένοι, ενώ στη συνέχεια ακούσαμε τον Κόρο να αναφέρει πως πλημμύρισαν τα πάντα και πως κοιμήθηκαν όλοι μέσα στα νερά.
«Πάνε οι Amigos, έπεσαν τα δέντρα. Θα μπορούσε να είχε πέσει πάνω μας το δέντρο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε ο Κόρομι, συμπληρώνοντας πως αν ήταν εκεί η Ελένη Χαμπέρη και δεν είχε αποχωρήσει, θα είχε κρυφτεί από τον φόβο της μέσα στο μπαούλο.

«Βιβλική καταστροφή» χαρακτήρισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τη σειρά του αυτό που έζησε στην παραλία και σίγουρα αυτές οι εικόνες είναι πρωτόγνωρες και δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο τόσα χρόνια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, πού να προφυλαχτούμε. Ακούγαμε κεραυνούς, αστραπές...», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Λίγο μετά, αφού ευχήθηκαν από μακριά στον Ντάφι για τα γενέθλιά του, οι παίκτες μπήκαν στο στίβο μάχης και την ατομική ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι.

Έτσι λοιπόν, ήταν αυτός που κλήθηκε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του στο συμβούλιο του νησιού και να τον ορίσει ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Κόρομι, επέλεξε τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα να θυμίσουμε πως είχε κερδίσει και τις τρεις ασυλίες.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved