Γιώργος Λιάγκας: Σοκαρισμένος με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Με στοιχειώνει αυτό….»
Media

Γιώργος Λιάγκας: Σοκαρισμένος με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Με στοιχειώνει αυτό….»

Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με το έγκλημα και όλες τις εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο παρουσιαστής «παγωμένος» προσπαθεί να κατανοήσει πως ο στυγερός δολοφόνος λίγες ώρες πριν συλληφθεί κρατούσε στην αγκαλιά του τη μητέρα της άτυχης Καρολάιν στο μνημόσυνο.

Το Πρωινό μάλιστα το πρωί της Τρίτης (22-06) πρόβαλλε αποκλειστικά ένα βίντεο με ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού στο σπίτι τους, στη μεζονέτα οπού διαπράχτηκε το στυγερό έγκλημα.

Βλέποντας τις εικόνες ο Γιώργος Λιάγκας βαθιά θλιμμένος και σοκαρισμένος είπε πως:

«Πάντως εμένα αυτό το βίντεο που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε και στοιχειώνει γιατί είναι το 2018 πριν από 3 χρόνια και είναι η αποτύπωση της στιγμής. Χαμογελαστοί, αγκαλιάζονται, παίζουν. Η Καρολάιν τον χαϊδεύει στο πρόσωπο…».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η μεταγωγή του μάλιστα θύμισε σκηνές από αστυνομικές κινηματογραφικές ταινίες. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια καθώς ο συζυγοκτόνος έφτασε στην Ευελπίδων φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, υπό τη συνοδεία δεκάδων αστυνομικών.

Λίγες ώρες πριν και ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο πατέρας της Καρολάιν σοκάρει με τα πρώτα του λόγια στη Βρετανική Daily Mail.

«Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα», εξομολογείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved