Master Chef: Η Μαργαρίτα έκανε αποκάλυψη για Διονύση και Ανούς!
Media

Master Chef: Η Μαργαρίτα έκανε αποκάλυψη για Διονύση και Ανούς!

Master Chef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τους πρώην συμπαίκτες της Διονύση και Ανούς

Σε μια ανάρτηση σου μετά τη νίκη σου στο Master Chef 5 έλεγες πως πριν μπεις στο παιχνίδι μαγειρικής είχες γράψει σε έναν λευκό πίνακα ότι θα είσαι εσύ εκείνη που θα κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο. Όντως το πίστευες βαθιά μέσα σου;

Η αλήθεια είναι πως όταν έγραψα στον πίνακα «Μαργαρίτα, νικήτρια του Master Chef 5 » που ήρθε η εικόνα να είμαι στον τελικό, να ανακοινώνεται το όνο­μα μου και να πετάγονται πολύχρωμα χαρτάκια παντού. Σαν όνειρο το είχα... Αλλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να βγει αληθινό. Τότε που είχα γράψει αυτό το μήνυμα δεν ήξερα καν αν θα με πάρουν τηλέφωνο από την παραγωγή για να περάσω από οντισιόν.

Είχες δηλώσει συμμετοχή και σε προηγούμενα Master Chef, αλλά όταν σε καλούσαν για τις οντισιόν δεν πήγαινες. Τι άλλαξε φέτος;

Τις προηγούμενες χρονιές δεν ήμουν τόσο έτοιμη, ούτε μαγειρικά ούτε ψυχολο­γικά. Φέτος, εκτός του ότι αισθανόμουν πιο έτοιμη, έπαιξε ρόλο και το ότι λόγω πανδημίας τα εστιατόρια ήταν κλειστά.

Πότε πίστεψες ότι μπορεί και να είσαι η νικήτρια;

Μέχρι και τη στιγμή της ανακοίνωσης δεν πίστευα ότι θα πάρω το έπαθλο. Κάθε μέρα που περνούσε έλεγα; «Έμεινα Για να δούμε τι θα γίνει την επομένη». Όταν έφτασα στον τελικό, είπα από μέσα μου: «Τώρα είναι όλα ή τίποτα». Αλλά ακόμη και μέχρι την τελευταία στιγμή είχα άγχος και αναρωτιόμουν «θα το πάρω;».

Ωστόσο βγαίνοντας από το σπίτι, θα είχες αντιληφθεί ότι υπήρχε ένα ρεύμα υπέρ σου.

Πήρα τη θετική ενέργεια από τον κόσμο, αλλά δεν είναι αυτός που δοκιμάζει τα πιάτα για να αποφασίσει. Ήξερα ότι στον τελικό δεν τα είχα πάει και τόσο καλά και είχα ένα βάρος μέσα μου. Ξέροντας την επίδοση μου στο πιάτο του τελικού, σκεφτόμουν ότι μπορεί το κοινό να με ήθελε νικήτρια, αλλά να μη γύριζα στο σπί­τι μου με τα 50.000 ευρώ.

Ο Διονύσης Σαρακίνης, που έφτασε μέχρι τον τελικό, είχε κάνει πα­λιότερα κάποιες αιχμηρές αναρτήσεις για τους παίκτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή σε προηγούμενα Master Chef. Ήταν κάτι που σας είχε πει και προσωπικά όταν ήσασταν μέσα στο σπίτι;

Όχι, δεν είναι κάτι που είχαμε συζητήσει. Εγώ το έμαθα μαζί με όλους όταν βγή­καν στη δημοσιότητα οι αναρτήσεις. Αυτά τα σχόλια είχαν γίνει χρόνια πριν, όταν και ο βίος ήταν σε μια άλλη ηλικία. Προφανώς στην πορεία, βλέποντας πόσο το Master Chef έχει βοηθήσει κάποια νέα παιδιά, άλλαξε γνώμη και για αυτό θέλησε να δηλώσει συμμετοχή.

Πιστεύεις ότι ο Διονύσης και η Ανούς Χεριμιάν θα μείνουν μαζί και

Ο Διονύσης και η Ανούς ήταν πολύ καλά μαζί όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνί­δι και εκείνη τον βοήθησε πολύ. Τώρα που δεν υπάρχει η πίεση του εγκλεισμού τους βλέπω ακόμη πιο αγαπημένους. Πιστεύω πως είναι ένα ζευγάρι που θα κρατήσει και, από ό,τι μαθαίνω, σχεδιάζουν να συγκατοικήσουν.

Σε ό,τι αφορά τους κριτές, υπάρχει ποσοστό αλήθειας στα δημοσιεύ­ματα που τους ήθελαν να έχουν τσακωθεί μεταξύ τους;

Δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου. Ίσα ίσα που έκαναν συνεχώς πλάκα και χαβαλέ και βλέποντας τους μαζί διαπίστωσα ότι έχουν τρομερή χημεία μετα­ξύ τους. Τώρα αν κάποιος είναι κακόκεφος μια μέρα, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τσακωθεί με κάποιον.

Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έδωσαν και θα την κρατήσεις;

Μου είπαν να έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Προφανώς έβλε­παν κάτι σε εμένα και μου έλεγαν να συνεχίσω, αλλά με μεγαλύτερη πίστη. Διότι κάποια στιγμή που αμφέβαλα για τον εαυτό μου μου γύρισε μπούμερανγκ.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved