Άγριες μέλισσες: Ο χωρισμός που δεν περιμέναμε- Ο Λάμπρος στην εξορία και η Ελένη μένει μόνη της
Media

Άγριες μέλισσες: Ο χωρισμός που δεν περιμέναμε- Ο Λάμπρος στην εξορία και η Ελένη μένει μόνη της

Άγριες μέλισσες spoiler: Σε νέους μπελάδες θα μπουν τη νέα σεζόν στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. Ο Λάμπρος και η Ελένη καθώς η εξορία θα χωρίσει το αγαπημένο ζευγάρι και ο καθένας θα ζήσει τραγικές στιγμές.

Στο νέο κύκλο της σειράς Άγριες μέλισσες θα έρθουν τα πάνω- κάτω.

Το τέλειο σχέδιο εκδίκησης ξεκινάει ο Ακύλας Μεγαρίτης προκειμένου να έχει ελεύθερο το πεδίο ώστε να τιμωρήσει την Ελένη Σταμίρη για τις «επαναστατικές» της απόψεις και τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού.

Ο νέος αδίστακτος άντρας του Διαφανίου θα εκμεταλλευτεί τη θέση του, αλλά και τις ακραίες πολιτικές απόψεις του και με πρόφαση ότι ο Λάμπρος είναι… αριστερός, θα τον στείλει εξορία στη Λέρο, μακριά από την Ελένη. Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Το σατανικό σχέδιο Σεβαστών – Μεγαρίτη

O Ακύλας Μεγαρίτης κάθε άλλο παρά καλές προθέσεις έχει όταν έρχεται στο Διαφάνι. Είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης «Αβαντες» και μπήκε στη φυλακή αφήνοντας στη θέση του τον αδελφό του Αχιλλέα. Όμως εκείνος έπεσε νεκρός από το χέρι του Μιλτιάδη προκειμένου να σώσει τις αδελφές Σταμίρη από την επίθεση που εκείνος οργάνωσε με τους συντρόφους του, ύστερα από απαίτηση του Μελέτη και της Μυρσίνης. Ερχόμενος λοιπόν στο χωριό μαζί με την οικογένειά του, ο Ακύλας δεν θα δείξει αμέσως το πραγματικό του πρόσωπο, καθώς θα καταφέρει με δόλιο τρόπο να κρύψει το μίσος που έχει μέσα του και να παρουσιάσει αυτό του τέλειου επαγγελματία και οικογενειάρχη.

Οι Διαφανιώτες θα πέσουν στην παγίδα του. Στο μεταξύ, όμως, εκείνος έχει έναν σκοπό: να τιμωρήσει αυτούς που σκότωσαν τον αδελφό του. Παράλληλα ο Μελέτης, που ήδη τον είχε επισκεφθεί στη φυλακή, του έχει εξηγήσει -από τη δική του πλευρά- όσα έχουν συμβεί με τις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το μίσος του. Επίσης, γνωρίζοντας πως ο Δούκας Σεβαστός είναι ένας χρήσιμος επιχειρηματίας για τα σχέδιά του, αποφασίζει να τον προσεγγίσει μέσω του Μελέτη και να γίνουν συνεργάτες.

Ο Δούκας θα χρηματοδοτεί την οργάνωσή του και ο Ακύλας θα φροντίζει να έχει καλές σχέσεις με την εξουσία για να προωθεί την επιχείρησή του. Και μπορεί η Μυρσίνη να διψάει για εκδίκηση στις αδελφές Σταμίρη, ωστόσο ο Δούκας μετά από τα τελευταία γεγονότα δείχνει να θέλει να αφήσει πίσω του… τα συμβόλαια θανάτου! Ωστόσο ο Ακύλας, με τον τρόπο του, καταφέρνει να τον πείσει πως υπάρχει ακόμα τρόπος να εκδικηθεί τις γυναίκες που σκότωσαν τον γιο του: να τις αφήσει χωρίς προστασία!

Πηγή: Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved