Survivor: Χαμός στον τελευταίο αγώνα ασυλίας - Η στρατηγική των Amigos και οι φωνές της Μαριαλένας
Media

Survivor: Χαμός στον τελευταίο αγώνα ασυλίας - Η στρατηγική των Amigos και οι φωνές της Μαριαλένας

Survivor: Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης! Σήμερα, Τετάρτη, 23 Ιουνίου θα δούμε το τελευταίο αγώνα ασυλίας!

Πριν τον απαιτητικό στίβο μάχης, οι Amigos συζητούν την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να… μην κερδίσει σήμερα ξανά ο Σάκης Κατσούλης!
Να σας υπενθυμίσουμε ότι την πρώτη ασυλία αυτή την εβδομάδα κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι και έδωσε στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

Χθες, 22 Ιουνίου κέρδισε την ασυλία ο Σάκης Κατσούλης και ψήφισε προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι Amigos θέλουν να μην κερδίσει σήμερα ο Σάκης μιας και είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση γιατί τότε, επειδή θα έχει κερδίσει δύο φορές, όπως ανακοίνωσε τελευταία ο Γιώργος Λιανός, θα βγει αυτομάτως από υποψήφιος και ο Σάκης θα πρέπει να υποδείξει έναν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση και ο Κόρο που κέρδισε την πρώτη ασυλία θα πρέπει να βγάλει στον τάκο έναν άλλον παίκτη…

Τι θα γίνει στον σημερινό στίβο μάχης που είναι ο τελευταίος του τέταρτου κύκλου του survivor;

Στα πλάνα που θα δείτε πρώτοι ο στίβος μάχης είναι απαιτητικός, οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και τα δίνουν όλα για όλα προκειμένου να πάνε στον τελικό!

Η Μαριαλένα φωνάζει στον Σάκη προκειμένου να μην κάνει λάθη και… να κερδίσουν την ατομική ασυλία! Θα τα καταφέρουν ή θα κερδίσει ένας από τους Amigos;

Ποιοι παίκτες δεν θα είναι στον τάκο και θα πάνε απευθείας στον μεγάλο τελικό;

Δείτε πρώτοι τα πλάνα από τον τελευταίο απαιτητικό αγώνα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης που σε λίγες μέρες ρίχνει αυλαία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved