Survivor spoiler: Η ανατροπή!Ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Η ανατροπή!Ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Απόψε, 23 Ιουνίου είναι η τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία! Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ποιοι πάνε κατευθείαν ημιτελικό; 

Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο σημαντική για το ριάλιτι καθώς την Κυριακή (27-06) αναμένεται να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα που πάει στον ημιτελικό.

Tην πρώτη ατομική ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.

Το βράδυ της Τρίτης 22/6 παρακολουθήσαμε το δεύτερο αγώνα ασυλίας... το μαραθώνιο αγώνισμα των παικτών για την δεύτερη ατομική ασυλία.

Οι παίκτες, φανερά καταβεβλημένοι θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν και τις υψηλές θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο. Εκείνος τελικά που τα κατάφερε ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίoς κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Ακολούθησε συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου ο Σάκης θα έπρεπε να επιλέξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι Amigos θέλουν να μην κερδίσει σήμερα ο Σάκης μιας και είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση γιατί αν κερδίσει και δεύτερη φορά, όπως ανακοίνωσε τελευταία ο Γιώργος Λιανός, θα βγει αυτομάτως από υποψήφιος και ο Σάκης θα πρέπει να υποδείξει έναν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση και ο Κόρο που κέρδισε την πρώτη ασυλία θα πρέπει να βγάλει στον τάκο έναν άλλον παίκτη…

Ποιος λοιπόν θα κερδίσει την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία;

Σύμφωνα με τα spoilers θα έρθουν τα πάνω κάτω...

Είσαι έτοιμος να μάθεις τι θα γίνει απόψε 23 Ιουνίου;

Δες στην παρακάτω gallery και θα μάθεις ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία και ποιος βγαίνει στον τάκο!

Δες και το τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved