Elif: Ο Κερέμ ζητάει συγνώμη από την Ελίφ επειδή την απογοήτευσε
Media

Elif: Ο Κερέμ ζητάει συγνώμη από την Ελίφ επειδή την απογοήτευσε

Τι θα δούμε σήμερα, 24 Ιουνίου στη σειρά, Elif

Η Ελίφ ελπίζει πως η μητέρα της θα δει κάποια αφίσα της και θα την αναζητήσει. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά έχουν βρει μια αφίσα και αναρωτιούνται που τη βρήκε η Ελίφ. Η Σουρεγιά όμως σκέφτεται με ποιον τρόπο η μικρή έφυγε από την έπαυλη και έφτασε μέχρι εκεί κινδυνεύοντας. Ο Εμιρχάν είναι εξαντλημένος και ο Σαφάκ τον ρωτάει τι συμβαίνει.

Η Ιντζί του λέει πως ο φίλος της δεν κοιμάται γιατί φοβάται τον κλέφτη της γειτονιάς. Η Βιλντάν τιμωρεί την Ελίφ για τη συμπεριφορά της και τη βάζει να κάνει δουλειές. Ο Σαφάκ μιλάει με τη Ζουλιντέ για τον Εμιρχάν και τη δυσκολία του να συγκεντρωθεί στο μάθημα. Η Ζουλιντέ υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κάνει να ξεπεράσει το φόβο του.

Ο Σαφάκ της λέει πως θα ήταν χαρά του να βοηθήσει. Η Ζουλιντέ συγκινείται από το ενδιαφέρον του Σαφάκ για τον Εμιρχάν. Ο Κερέμ τα βάζει με τη Βιλντάν για τον τρόπο που φροντίζει την Ελίφ.

Η Βιλντάν επιμένει πως όλη τη μέρα η Ελίφ ήταν στο σπίτι. Ο Κερέμ της λέει πως θέλει να μιλήσει στην Ελίφ. Η Βιλντάν δεν έχει επιλογή αλλά λέει στην Ελίφ να πει ψέματα.

Ο Κερέμ ρωτάει την Ελίφ για ποιο λόγο κρέμασε τις αφίσες της. Η Ελίφ του λέει ψέματα πως το έκανε για να γίνει διάσημη. Ο Κερέμ ζητάει συγνώμη από την Ελίφ επειδή την απογοήτευσε, με όσα έγιναν.

Η Μελέκ ετοιμάζει μια ζακέτα για τα γενέθλια της Ιντζί, που είναι την επόμενη μέρα. Ο Εμιρχάν θέλει να κοιμηθεί με τη μητέρα του επειδή φοβάται τους κλέφτες και επειδή δεν υπάρχει ένας άντρας στο σπίτι για να τους προστατέψει. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ανάγκη ένα ανδρικό πρότυπο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved