Ο γιατρός: Επιστρέφει η σειρά! Οι αλλαγές και όλα όσα θα δούμε
Media

Ο γιατρός: Επιστρέφει η σειρά! Οι αλλαγές και όλα όσα θα δούμε

Ο γιατρός: Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς τουρκικής παραγωγής «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» προβλήθηκε το 2020     μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης ήταν ο Αλί Βεφά, ένας ασυνήθιστος νεαρός που έχει σπουδάσει ιατρική και πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού».

Πρόκειται για μία σπάνια μορφή αυτισμού. Ο ίδιος, λοιπόν, εργάζεται ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ στην Κωνσταντινούπολη και καθημερινά έρχεται αντιμέτωπος και βρίσκει λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ασθενών, ενώ παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που προκύπτουν στην προσωπική του ζωή.

Η συγκεκριμένη ιστορία κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και, σύμφωνα με πληροφορίες του my tv, υπάρχουν έντονες σκέψεις στον ΣΚΑΙ φέτος το καλοκαίρι να προβάλλουν τον δεύτερο και συγκλονιστικό κύκλο της σειράς.

Οι αλλαγές και όλα όσα θα δούμε

Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στο οποίο ο Αλί αποχαιρέτησε για πάντα τον πατέρα του, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Φυσικά, αυτή η απώλεια σημάδεψε τον νεαρό γιατρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του my tv και στα νέα επεισόδια πρωταγωνιστής θα είναι ο Αλί, ο οποίος καθημερινά θα δίνει γενναίες μάχες στο νοσοκομείο με στόχο να γιατρεύει τους ασθενείς του. Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε και την εξέλιξη της σχέσης του με τη Ναζλί. Οι δύο νέοι παραμένουν ερωτευμένοι, ενώ καλούνται να ξεπεράσουν μαζί διάφορα προβλήματα, αλλά και καταστάσεις που παρουσιάζονται στη ζωή τους. Επίσης, όλοι οι ήρωες θα κλονιστούν και θα καταρρακωθούν όταν η ζωή του καθηγητή Αντίλ θα βρεθεί σε κίνδυνο. Μάχη, όμως, με τη ζωή θα δώσει κάποια στιγμή και ο ίδιος ο Αλί. Μάλιστα, το γεγονός αυτό θα προκαλέσει μεγάλο φόβο και αγωνία στα αγαπημένα του πρόσωπα, πόσο μάλλον στη σύντροφ;o του. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στον δεύτερο κύκλο, ενώ, όπως είναι φυσικό, θα υπάρχουν και κάποιες αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που υποδυόταν την Κιβιλσίμ, δεν θα συμμετέχει, ενώ ολοκληρώνεται και ο ρόλος της Νταλμά, τον οποίο ενσάρκωνε η Μερβέ Ντιζντάρ. Βέβαια, θα υπάρξουν και νέες αφίξεις, οι οποίες αναμένεται να ανατρέψουν τη ζωή των πρώων, καθώς θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved