Ήλιος: Αποχωρεί από τη σειρά και μας το ανακοίνωσε μέσω instagram
Media

Ήλιος: Αποχωρεί από τη σειρά και μας το ανακοίνωσε μέσω instagram

Ήλιος: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται με μεγάλες αλλαγές στο νέο πρόγραμμα του ANT1

Και τη φετινή σεζόν οι σειρές του ANT1 έκαναν τη διαφορά στο τηλεοπτικό τοπίο. Ανάμεσα στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, ο Ήλιος. Η καθημερινή σειρά με το εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών, ξεχώρισε από την αρχή της προβολής του, συγκεντρώνοντας θετικές κριτικές.

Ο νέος κύκλος της σειράς έρχεται από τη νέα σεζόν στον ANT1 και οι αλλαγές που θα δούμε θα είναι σίγουρα πολλές. Ο Μάριος Αθανασίου ανακοίνωσε μέσω instagram το τέλος του ρόλου του, αλλά και τη λήξη την αποχώρησή του από την πετυχημένη σειρά...

"Σήμερα κλείνει ένας κύκλος για μένα. Μια χρονιά με όμορφες εμπειρίες και πολύ καλή συνεργασία . Είμαι χαρούμενος που δούλεψα με αυτό το ταλαντούχο παιδί @evgeniadimitropoulou και όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τον Αντ1 και την παραγωγη Πεδιο Σας ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Το ταξίδι δεν σταματάει ποτέ. Καλή συνέχεια σε όλους και εύχομαι η επόμενη χρονιά της σειράς Ηλιος να είναι ακόμα καλύτερη", έγραψε στο instagram.

https://www.instagram.com/p/CPs7lMQlwPw
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved