8 λέξεις: Αυτό είναι το τέλος των ηρώων
Media

8 λέξεις: Αυτό είναι το τέλος των ηρώων

8 λέξεις: Το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται  την Παρασκευή 2 Ιουλίου, στις 21.00,  με ένα φινάλε που έχει τα πάντα.

Κάποιοι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη τους και βιώνουν την προσωπική τους λύτρωση, ενώ άλλοι θα χαμογελάσουν και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει...

Ο Άκης το τελευταίο διάστημα βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Αρχικά, αφού μαθαίνει την αλήθεια για την εχθρική σχέση που είχαν τα παιδιά του, η Ηλιάνα και ο Δημήτρης, αποφασίζει να ψάξει σε βάθος το παρελθόν της πρώτης. Τότε λαμβάνει το βιβλίο του Φρίξου «Ανήλια», δηλαδή όσα δεν βλέπει ο ήλιος, που προέρχεται από έναν αναγραμματισμό του ονόματος της κόρης του και αναθέτει στην Αποστολία να το διαβάσει κρυφά. Η τελευταία πραγματοποιεί την επιθυμία του, αλλά δεν βρίσκει ομοιότητες που θα μπορούσαν να την παραπέμψουν σε αυτήν. Κάποια στιγμή, όμως, η Αποστολία βλέπει την Ηλιάνα να παθαίνει κρίση υστερίας, με αφορμή μία φωτογραφία του Οδυσσέα και ενημερώνει άμεσα τον Άκη για να καλέσει έναν ψυχίατρο προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα. Αλλά άδικος κόπος. Η Ηλιάνα το σκάει από το σπίτι, προμηθεύεται ένα όπλο και κατευθύνεται προς την Κέρκυρα. Μόνο που ο Φρίξος τη βλέπει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του Οδυσσέα και τον προειδοποιεί. Εκείνος, αγνοώντας ότι η πρώην αγαπημένη του οπλοφορεί, αποφασίζει να την καλέσει μέσα και να τη φέρει με κάθε τρόπο στα όριά της προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια. Και τα καταφέρνει! Η Ηλιάνα αποπειράται να τον σκοτώσει, αλλά ο Οδυσσέας την αφοπλίζει και την πετάει έξω, ενώ λίγη ώρα μετά πηγαίνει στον αστυνόμο Βρανά με αποδείξεις και καταγγέλλει την Ηλιάνα Αρώνη για δύο φόνους. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η τελευταία συλλαμβάνεται και ο Άκης σοκαρισμένος είναι σίγουρος πως κάποιο λάθος έχει γίνει. Παίρνει έναν δικηγόρο και πηγαίνει στην Ασφάλεια, ενώ την ίδια ώρα ο αστυνόμος Βρανάς ανακρίνει τη νεαρή γυναίκα, η οποία, όταν βλέπει τα αδιάσειστα στοιχεία της ενοχής της, δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο παρά να παραδεχθεί όλη την αλήθεια. Αργότερα, ο Άκης μαθαίνει για την ομολογία της κόρης του και καταρρέει. Όλοι οι άλλοι πληροφορούνται τα νέα από τις ειδήσεις και συμπονούν τον Άκη για την τραγωδία που του χτύπησε την πόρτα.

Ο ίδιος, μην αντέχοντας να σηκώνει αυτό το βάρος, βγάζει το όπλο του και αποπειράται να δώσει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, δεν έχει τη δύναμη να το κάνει, ενώ η Αποστολία στέκεται βράχος στο πλευρό του.

Μιχαήλ και Βικτώρια παντρεύονται – Οδυσσέας και Έρση ξανά μαζί

Οι καλεσμένοι φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στην Κέρκυρα προκειμένου να παρευρεθούν στον πολυαναμενόμενο πολιτικό γάμο του Μιχαήλ και της Βικτώριας και στη συνέχεια στη δεξίωση που δίνεται στο λόμπι ενός μεγάλου ξενοδοχείου. Φυσικά, όλα πάνε ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει το ζευγάρι, ενώ όλοι είναι χαρούμενοι γι’ αυτή την έκβαση. Την επόμενη μέρα, όμως, ο Μιχαήλ και η Βικτώρια θεωρούν ότι υπάρχουν κάποια πράγματα ακόμη που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Κάποια στιγμή, λοιπόν, η γυναίκα του εκμυστηρεύεται ότι η εταιρεία της πάει από το καλό στο καλύτερο και δεδομένου ότι πλέον είναι οικογένεια πρέπει να μοιράζει διαφορετικά τον χρόνο της. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει μεταφέρει ήδη την έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ξαναφύγει ποτέ από κοντά τους. Εκείνος χαίρεται ιδιαίτερα με αυτή την απόφαση και της ανακοινώνει επίσης κάτι ευχάριστο. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να μπει το πολιτικό κόμμα της Αναγέννησης στη Βουλή, με εκείνον να αναλαμβάνει το υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ ο Μιλτιάδης το υπουργείο Δικαιοσύνης, οπότε από εδώ και πέρα θα πρέπει να τον βοηθάει λίγο με τις δημόσιες σχέσεις του. Από την άλλη, ο Οδυσσέας, από τότε που έσπασε το συμβόλαιο της συνεργασίας με τη Σύνθια και χώρισε από την Έρση, άρχισε να μανατζάρει ο ίδιος τον εαυτό του. Εκείνος καμαρώνει που τα καταφέρνει, ενώ η Ναυσικά προσπαθεί με κάθε τρόπο να του θυμίσει πως και ηΈρση ήταν καλή στη δουλειά της, ασχέτως που χώρισαν για όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Λίγο καιρό μετά, η τελευταία προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να του μιλήσει. Η ίδια, λοιπόν, του εξομολογείται ότι γύρισε από την Αμερική αποκλειστικά για εκείνον και θέλει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, ενώ του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να του κάνει ξανά κανέναν έλεγχο ούτε σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, αλλά ούτε και τα επαγγελματικά του ζητήματα. Ο Οδυσσέας συγκινείται από τη στάση της και ανταποκρίνεται θετικά, οπότε με τηνΈρση και τις δίδυμες κόρες τους μένουν ξανά μαζί.

Ναυσικά - Μάρκος: Δίνουν μία τελευταία ευκαιρία στη σχέση τους

Ακόμη δύο ήρωες που καταλήγουν μαζί είναι η Ναυσικά και ο Μάρκος. Ο τελευταίος, με αφορμή τα ευχάριστα γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή των γιων τους, ικετεύει τη Ναυσικά για μία τελευταία ευκαιρία, αφού πρώτα απολογείται για όλα του τα λάθη. Σύντομα, οι δυο τους ανακοινώνουν στα παιδιά τους ότι είναι και πάλι μαζί και τα πειράγματα πέφτουν βροχή, ενώ η μικρή Τζουλιάνα είναι περιχαρής που ο Μάρκος μετακομίζει στο σπίτι τους. Επιπλέον, η Ναυσικά μαθαίνει πως εγκρίθηκε η πατέντα του φαρμάκου της για την αρθρίτιδα. Η ίδια λέει στον Ακη πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να αναλάβει αυτός την παραγωγή του καινούργιου φαρμάκου που έβγαλε, ενώ λίγο καιρό μετά δέχεται ένα τηλεφώνημα από τηνΈνωση Γενετιστών και μαθαίνει ότι θέλουν να τη βραβεύσουν για το φάρμακο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και για το συνολικό της έργο.

Σμαράγδα και Μάγδα μένουν έγκυοι!

Ο Φρίξος, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου μυθιστορήματος του, συνειδητοποιεί ότι παθαίνει αγοραφοβία και ζητάει από τον εκδότη του να τον απαλλάξει από κάθε υποχρέωση. Αρνείται οποιαδήποτε μορφή δημοσιότητας. Αμέσως ο εκδότης του αναζητεί άλλα... μέτρα, μέχρι που τελικά καταφέρνουν και τα βρίσκουν κάπου στη μέση για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Παράλληλα, ο Άκης ανακοινώνει στον Αιμίλιο ότι, μετά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή του, θέλει να αναλάβει τον Όμιλο εξ ολοκλήρου, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει στις επάλξεις.Έτσι, λοιπόν, ο Αιμίλιοςλέει στον Σίμο ότι αναλαμβάνει επίσημα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης παρουσιάζουν ανοδική πορεία, ενώ εκείνος διαπραγματεύεται σκληρά για την αμοιβή του. Και καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει. Λίγο αργότερα, οι δύο άντρες μαθαίνουν δύο απρόσμενα νέα. Η Μάγδα ανακοινώνει στον Αιμίλιο ότι είναι έγκυος, με εκείνον να δείχνει ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, ενώ η Σμαράγδα λέει στον Σίμο ότι είχε μία έντονη αδιαθεσία και πήγε στον γυναικολόγο όπου έμαθε ότι περιμένει το παιδί του. Τέλος, η Εύα και ο Νικηφόρος υποδέχονται στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved