Η τούρτα της μαμάς: Η κοπέλα του Θωμά πρώην σχέση του Κυριάκου!
Media

Η τούρτα της μαμάς: Η κοπέλα του Θωμά πρώην σχέση του Κυριάκου!

Η τούρτα της μαμάς: Ο ερχομός της γιαγιάς Αλεξάνδρας και η γνωριμία με τη νέα νύφη της οικογένειας Βασίλαινα είναι η αφορμή για τη νέα καταστροφή που θα χτυπήσει το σπίτι των Πετραλώνων!

Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ορίων, με τα γνωστά κωμικοτραγικά αποτελέσματα, στο 31ο επεισόδιο της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, στις 23:00.

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που απολαμβάνουν οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη, στις 23:00.

Και φαινόταν ένα απλό δείπνο! Ο Θωμάς θα γνώριζε στους δικούς του την Ξένια, τη «σοβαρή σχέση» των δύο εβδομάδων. Η γιαγιά Αλεξάνδρα θα ερχόταν αιφνιδιαστικά στη Αθήνα για εξετάσεις και η άφιξή της, εκτός της χαράς, συνοδευόταν και με την ολική αποκατάσταση σε περίοπτη θέση διαφόρων κιτς αντικειμένων δώρων της. Όμως, επειδή σε αυτή τη φαμίλια δεν είναι της τύχης τους γραπτό να φάνε έστω και μια φορά ήρεμα και αβασάνιστα, η Ξένια θα αποκαλυφθεί ότι υπήρξε η πρώην του Κυριάκου –«ελάχιστα» πριν από τη Βέτα– και η Αλεξάνδρα θα ξεσπάσει για τα διάφορα ψέματα που κρύβονται στην ντουλάπα της οικογένειας, αρχή γενομένης των ερωτικών επιλογών του Πάρη! Ολα μπορούν να τα ξεπεράσουν στην οικογένεια Βασίλαινα, εκτός από τα ψέματα – που θα φέρουν σε μια νύχτα την ολική καταστροφή…

Στο ρόλο της Αλεξάνδρας εμφανίζεται η Χρύσα Ρώπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved