Survivor: Ελένη Χαμπέρη: Δίνει στεγνά Κατσούλη και Μαριαλένα: «Εκμεταλλεύεται ο ένας τον άλλο»
Media

Survivor: Ελένη Χαμπέρη: Δίνει στεγνά Κατσούλη και Μαριαλένα: «Εκμεταλλεύεται ο ένας τον άλλο»

Survivor: Η Ελένη Χαμπέρη επανήλθε με νέες δηλώσεις στην εκπομπή Love it και πραγματικά «σφάζει με το βαμβάκι» τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για την ψήφο που πήρε από τον Σάκη Κατσούλη και τη στρατηγική που είχε εκείνος είπε:
«Ο Σάκης σίγουρα με ψήφισε επιτηδευμένα. Θυμάμαι τότε με τη Νικόλ, πριν την ψηφίσει, είχε κάνει συζήτηση στον Ηλία, ότι η Νικόλ ήταν πολύ έντονη στον πάγκο και στήριζε τον Ηλία. Μόλις είπε το ίδιο για μένα, λέω “ώπα” η ιστορία επαναλαμβάνεται, κάτι μου θυμίζει αυτό. Ο Σάκης θεωρούσε ότι η Νικόλ ήταν πιο αδύναμη τηλεοπτικά. Και με την Καρολίνα δεν του είχε κάτσει καλά, γιατί ήθελε να δώσει εμένα, απλά επειδή είχε πει ότι ψηφίζει αγωνιστικά, δεν με ψήφισε γιατί εγώ είχα φτάσει να είμαι μαζί του στην ατομική ασυλία.

Ο Σάκης ήθελε να μαλώσω εγώ με την Καρολίνα, γι’ αυτό το συνέχισε, και με κατηγορούσε ότι τα μεταφέρω διαφορετικά. Το έκανε ξεκάθαρα για να με ρίξει, να με υποτιμήσει, να πει ότι δεν μιλάω… Ήταν πάρα πολλές οι φορές που προσπαθούσα να μιλήσω και είχα άλλες φωνές από πάνω να με καλύπτουν».

Όσο για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη:
«Δεν ξέρω αν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Όσες φορές τους ρωτούσαμε μας έλεγαν “όχι, δεν είμαστε”. Παρ’ όλα αυτά οι εικόνες που βλέπαμε είναι λες και είναι μαζί. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί όταν θα βγουν από το παιχνίδι. Ίσως να ξέρουν ότι το ζευγάρι πουλάει, οπότε μπορεί να το κάνουν και γι’ αυτό.Και από τους δύο υπάρχουν συναισθήματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι ερωτικά αυτά τα συναισθήματα.
Πιστεύω ότι ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον, ότι ο ένας βάζει λόγια στον άλλον, ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Για μένα ο ένας καθοδηγεί και προστατεύει τον άλλον».


Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved