Άγριες Μέλισσες: Όταν ο Δούκας έχει κέφια ποζάρει δίπλα στις αδερφές Σταμίρη... με τα μαγιό τους
Media

Άγριες Μέλισσες: Όταν ο Δούκας έχει κέφια ποζάρει δίπλα στις αδερφές Σταμίρη... με τα μαγιό τους

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί ο Δούκας Σεβαστός να είναι μόνιμα σε θέση «επίθεσης» ωστόσο ο Λεωνίδας Κακούρης είναι πάντα γλυκός και χαμογελαστός.

Ο δεύτερος κύκλος έριξε αυλαία και τα γυρίσματα του τρίτου ξεκινούν αρχές Ιουλίου με τους πρωταγωνιστές να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες γεμάτες ανατροπές. Μέχρι τότε όμως άλλοι απολαμβάνουν μίνι διακοπές, άλλοι έχουν θέατρο και άλλοι… αυτοτρολάρονται!

Όπως ακριβώς και ο Δούκας Σεβαστός όταν είναι σε μεγάλα κέφια! Ο Λεωνίδας Κακούρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία ή μάλλον καλύτερα εικόνα με τον ίδιο να ποζάρει έχοντας στο πλευρό του τις αδερφές Σταμίρη σε μια εκδοχή άκρως καλοκαιρινή και διασκεδαστική, όπως κάποιος φανατικός τηλεθεατής την σκέφτηκε και την έκανε πράξη.

Δες την στη gallery

Όσο για το τι πρόκειται να δούμε στη σειρά;

Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου είναι βαθιά πληγωμένος από τις εξελίξεις. Τη στιγμή του απόλυτου θριάμβου του επαγγελματικά, τα ίδια του τα παιδιά του γυρίζουν τη πλάτη και μαζί τους ολόκληρο το χωριό...Έτσι, με τη Μυρσίνη δεν αναγκάζονται να φύγουν μόνο από τις κηδείες της Ανά και του Μιλτιάδη αλλά και από το αρχοντικό τους και να εγκατασταθούν στη Λάρισα, όπως είδαμε ήδη. Κι όμως, αυτή δεν είναι η αρχή του τέλους για τον Δούκα, αφού βρίσκει τον τρόπο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και επιχειρεί να ανακτήσει όσα έχασε.

Φυσικά και δεν μπαίνει στη φυλακή για όσα τον κατηγορούν, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις που να τον ενοχοποιούν.
Μπορεί να έχει δικαστεί και καταδικαστεί από τα παιδιά του και όλο το Διαφάνι, όμως βρίσκει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει, βασιζόμενος στις ισχυρές του γνωριμίες... Οι καλές του διασυνδέσεις είναι αυτές που τον βοηθούν. Άλλωστε, και να ήθελε να ξεφύγει και να ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο, δεν μπορεί, αφού ο Μελέτης και οι Άβαντες γνωρίζουν όλες τις βρομιές του...

Το ρημαγμένο από την επιδρομή των αγροτών αρχοντικό των Σεβαστών γίνεται «στρατηγείο» της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων, που αποκτούν σιγά σιγά δύναμη. Μπορεί ο αρχηγός της! οργάνωσης, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, να σκοτώθηκε, υπάρχει όμως ο αδελφός του, ο Ακύλλας, που φτάνει στο χωριό αποφασισμένα να εκδικηθεί για τον θάνατο του. Και θα αποδειχτεί πολύ πιο αδίστακτος από τον Βόσκαρη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved