Η Βarkingwell media συμπαραγωγός στην πολυαναμενόμενη ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»
Media

Η Βarkingwell media συμπαραγωγός στην πολυαναμενόμενη ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Ενεργός αρωγός και συμμέτοχος σε κάθε σημαντικό και υψηλών προδιαγραφών εγχείρημα στο χώρο του θεάματος, η Barking Well Media ανακοινώνει την συμπαραγωγή της στην φιλόδοξη κινηματογραφική ταινία με ελληνική υπογραφή «Σμύρνη μου Αγαπημένη», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση.

Η ταινία, σε σενάριο Μιμής Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη η οποία μόλις πρόσφατα ξεκίνησε τα γυρίσματά της σε Χίο, Μυτιλήνη και Αθήνα, αποτελεί μία υπερπαραγωγή με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας. Αποστολή της να θυμίσει και να υπογραμμίσει την διαχρονική ανάγκη κάθε λαού να βρει τη χαμένη του πατρίδα. Τη δική του Σμύρνη.

Ένα κινηματογραφικό αποτύπωμα με σπουδαία ανθρώπινα μηνύματα για το τεράστιο διεθνές ζήτημα του Προσφυγικού, που φιλοδοξεί να αναπαραστήσει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια.

Η συγκεκριμένη συνεργασία σηματοδοτεί την περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Barking Well Media και του Νίκου Κοκλώνη με στόχο τη σταδιακή διείσδυσή της σε όλους τους τομείς παραγωγής και διανομής ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στο κοινό.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Tanweer, τα Χριστούγεννα του 2021, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved