To Πρωινό: Χαμός με την Δημουλίδου: «Με προσβάλλετε, αυτή τη στιγμή κανιβαλίζετε κάποιον»
Media

To Πρωινό: Χαμός με την Δημουλίδου: «Με προσβάλλετε, αυτή τη στιγμή κανιβαλίζετε κάποιον»

Απίστευτη ένταση στο Πρωινό με την ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου σχετικά με το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του 33χρονου πιλότου.

Η συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό και έγινε ο κακός χαμός!

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε αρχικά : «Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;»!

Η δε Χρυσηίδα Δημουλίδου απάντησε: «Αυτό που μου κάνετε είναι έκθεση. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να διαβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση από την χθεσινή».

Και ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο έγκλημα στα ελληνικά χρονικά να λέμε ότι είναι πανηγυράκι»!

Η δε συγγραφέας τότε του είπε σε έντονο ύφος: «Θέλετε να περάσετε το δικό σας. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω»!

Και κατά τη διάρκεια της κουβέντας είπε ο Λιάγκας: «Μην μου παριστάνετε εμένα τον έξυπνο για να πουλήσετε. Δε θα μου ρίξετε καμία ευθύνη για την τηλεθέαση», ενώ λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής διαβάζοντας απόσπασμα από την επίμαχη ανάρτηση τη ρώτησε: «Έχουν λογική αυτά που λέτε κυρία Δημουλίδου; Σας εκτιμούσα πάρα πολύ για το συγγραφικό σας έργο. Λυπάμαι πολύ για τη θέση σας».

Τότε έγινε πυρ και μανία η Δημουλίδου και ανέφερε: «Κι εγώ σας εκτιμούσα κύριε Λιάγκα. Με έχετε καλέσει στο παρελθόν στην εκπομπή σας για άλλα θέματα, αλλά αρνούμαι να έρθω. Οι θέσεις είναι ο λόγος για να μην έρθει κάποιος. Με προσβάλλετε, αυτή τη στιγμή κανιβαλίζετε κάποιον. Εύγε στον ΑΝΤ1»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved