Ένταση στο Ευτυχείτε: «Ήταν άστοχη στιγμή. Είμαστε φρικαρισμένοι, είναι στιγμή που ζούμε πένθος»
Media

Ένταση στο Ευτυχείτε: «Ήταν άστοχη στιγμή. Είμαστε φρικαρισμένοι, είναι στιγμή που ζούμε πένθος»

Ένταση στην εκπομπή Ευτυχείτε με αφορμή μία δήλωση της ψυχολόγου Τένιας Μακρή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η Τένια Μακρή είπε στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον 33χρονο πιλότο που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγό του, Καρολάιν: «Θα δείτε μια γοητευτική προσωπικότητα κατά τη διάρκεια της δίκης και θα κάνετε κι εσείς follow».

Η ψυχολόγος, Τένια Μακρή τόνισε: «Η έκφραση ήταν μια πραγματική άποψη, ότι αυτοί οι άνθρωποι, όταν βρεθούν μπροστά στο κοινό θα παίξουν μια παράσταση, που τη λέμε ιδανικοποίηση του εαυτού τους, ένα φλερτ με τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Αν αυτό παρερμηνεύτηκε δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος , που ήταν στην εκπομπή, ήταν χείμαρρος και ανέφερε: «Όταν ζεις αυτήν την ασχήμια, όταν βιώνεις αυτό το πένθος -για εμένα αφήνω τη λεπτότητα στο ράφι και θα τον λέω φονιά- δεν υπάρχει περίπτωση να παίζουμε με τα όποια μικροδικαώματά του. Από τη μεριά της υπεράσπισής του θέλουν να φιλοτεχνήσουν ένα προφίλ ευνοϊκό για να εξυπηρετήσει μια υπερασπιστική γραμμή. Κάτι τέτοια πράγματα περί καλού παιδιού δεν αντέχω να τα αρθρώνω. Δεν γίνεται αυτόν τον άνθρωπο να τον υπερασπιστούμε. Έχει σκοτώσει τη μάνα του παιδιού του, στην ουσία και το παιδί του και τις δυο οικογένειες. Μας κορόιδευε για 40 μέρες, όλη την κοινωνία. Πρόβαλες μια διάσταση που κάτω από όρους θα ήταν στοιχείο παρατήρησης σε άστοχη, όμως, στιγμή. Είμαστε φρικαρισμένοι Τένια, είναι στιγμή που ζούμε πένθος. Έγινε δικό μας κορίτσι».

Και η ψυχολόγος τότε υπογράμμισε: «Η πρόθεσή μου δεν ήταν υπερασπιστική προς τον δολοφόνο. Έγινε μια ολόκληρη κουβέντα και αυτή η πρόταση ειπώθηκε στο τέλος, Δεν ήθελα να δώσω μια φυσιογνωμική πινελιά που θα χρησιμοποιούνταν υπέρ του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved