Κατερίνα Παναγοπούλου: Το απρόοπτο περιστατικό την ώρα του δελτίου που έκανε το Twitter να... κλάψει
Media

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το απρόοπτο περιστατικό την ώρα του δελτίου που έκανε το Twitter να... κλάψει

Δεν φαίνεται να έχει και πολλή τύχη τελευταία η παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου αφού την ώρα που βρισκόταν στον αέρα συνέβη κάτι που πραγματικά δεν περίμενε. 

Την ώρα λοιπόν που υποδεχόταν τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο στο στούντιο ο οποίος και θα μιλούσε για τον καύσωνα που διανύουμε και τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν, ακούστηκε κάτι σαν να έσπαγε δίπλα της.

Εκείνη, όσο ψύχραιμη μπορούσε να είναι, κοίταξε προς τη μεριά που ήλθε ο έντονος θόρυβος μέσα το στούντιο ειδήσεων και αφού σιγουρεύτηκε πως δεν κινδύνευε, με ένα χαμόγελο αλλά και με μία απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της θέλησε να προχωρήσει κανονικά με τη ροή του δελτίου ειδήσεων.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα η δημοσιογράφος το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και φυσικά το βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά έγινε... viral.

Δείτε το παρακάτω:

Εννοείται ότι τα σχόλια, τα πειράγματα και οι εικονικές χάντρες για να μένει μακριά το κακό μάτι, έδωσαν και πήραν, με την Κατερίνα Παναγοπούλου να δείχνει να το διασκεδάζει αφού δεν σταμάτησε να απαντάει στους followers της.

Στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε επίσης πως στο προηγούμενο δελτίο έπεσε και έσπασε δίπλα της και ποτήρι γεμάτο νερό! "Καλά πάει- πάμε να δούμε αν θα τριτώσει!" σχολίασε η ίδια η οποία τελευταία δεν φαίνεται να τα πάει και πολύ καλά με την τύχη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved