Η γη της ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA
Media

Η γη της ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

Η γη της ελιάς: Πρεμιέρα το φθινόπωρο αναμένεται να κάνει η νέα, φιλόδοξη σειρά του Mega.

Πρόκειται, για μια δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου, βασικοί συντελεστές της σειράς, πήγαν στη Μάνη και sτο Σούνιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων μαζί με ένα λαμπερό καστ, ανάμεσα τους, η Άντζελα Γκερέκου, που επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 16 χρόνια απουσίας.

Μαζί της πρωταγωνιστούν οι Λυδία Κονιόρδου, Πασχάλης Τσαρουχάς, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μάξιμος Μουμούρης και Τάσος Ιορδανίδης σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ως guest star θα εμφανιστεί η Μάρω Κοντού.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή Πάμε Δανάη! ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε: «Έχουμε όντως φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο: Αποφασίσαμε· να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, κάτι γήινο, κάτι που έχει πολλή Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα το σίριαλ».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, νιώθω γεμάτος από εικόνα. Είμαστε σε ελαιώνες, πύργους και παραλίες υπέροχες. Η γη της ελιάς είναι γεμάτη εικόνα ελιάς».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved