Media

Ευαγγελία Μουμούρη: Όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει όσα βίωσε, σοκαρίστηκα

Gossip-tv Team

H Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη!», με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Κάποτε στο Βόσπορο» και μίλησε μεταξύ άλλων και για το #MeToo, και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Είμαι κι εγώ μία από τις “θείες” της Δανάης. Ερχόταν με ορμή, έδειχνε την αγάπη της και το ενδιαφέρον της. Αυτή η ορμή 20 χρόνια μετά είναι παρούσα, μεταλλαγμένη σε άλλα δημιουργικά πράγματα, αλλά γνωρίζω το κορίτσι που έβλεπα πριν χρόνια», αποκάλυψε η ηθοποιός για τη σχέση της με την Δανάη Μπάρκα.

Η ίδια μίλησε και για τον ρόλο που θα υποδυθεί στην παράσταση, «Κάποτε στο Βόσπορο»: «Η Έμμα, ο ρόλος που θα ενσαρκώσω, είναι μία γυναίκα η οποία είναι καθολική, δεν έχει καταφέρει να μπει στην κοινωνία των Κωνσταντινουπολιτών, νιώθει πως ο άνδρας δεν είναι δικό της και μεγαλώνει με αυστηρότητα τα δύο της κορίτσια».

Η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε και στο κίνημα του #MeToo που ξέσπασε στο θέατρο.

«Όταν άκουσα τη φίλη μου, την Τζένη Μπότση, να καταγγέλλει αυτά που βίωσε, σοκαρίστηκα», τόνισε!

Γνώριζε πως υπήρχαν κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά δεν γνώριζε τίποτα για βιασμούς: «Θεωρούσαμε κανονικότητα την κακή συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα από τους θιασάρχες λόγω πολλών ευθυνών. Δεν ξέραμε ποιο ήταν το όριο, το δεχόμασταν, γιατί νομίζαμε ότι ήταν κανονικό. Αλλά για αυτά που κατηγορούνται τώρα άνθρωποι, δεν το πίστευα, ήταν ένας εφιάλτης».

«Το θέατρο δεν θρηνεί. Το θέατρο είναι εκεί όταν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν θα βγει καθόλου ζημιωμένο σε αυτή την ιστορία», πρόσθεσε.

Η ίδια γνωρίζει και δύο περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων, τα οποία της έφεραν δάκρυα στα μάτια.

Συγκεκριμένα είπε: «Γνωρίζω την κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό και σπούδασε και έφτασε μέχρι το Χάρβαρντ για να αποδείξει ότι αξίζει. Επίσης, συνάδελφος μου είπε πως ο σύντροφός της την βιντεοσκοπούσε κατά την ερωτική πράξη και μετά έκανε προβολή το βίντεο σε φίλους του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved