Survivor Ημιτελικός: Τι είπε ο Μπάρτζης στο gossip-tv για την ξαφνική αποχώρηση του James Καφετζή!
Media

Survivor Ημιτελικός: Τι είπε ο Μπάρτζης στο gossip-tv για την ξαφνική αποχώρηση του James Καφετζή!

Survivor Ημιτελικός: Αναστάτωση έχει προκληθεί στο παρασκήνιο του live ημιτελικού στο Θέατρο Άσους Βεΐκου στο Γαλάτσι μετά την ξαφνική αποχώρηση του James Καφετζή

Παρ' όλο που ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Ροδίτη πρώην παίκτη του reality επιβίωσης την ώρα της άφιξής του στο Γαλάτσι όπου φιλοξενείται το live -και αύριο ο τελικός-, ο James δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλευρό των πρώην συμπαικτών του.

Τη... βούλα στην υποψία ότι ο James είχε αποχωρήσει εντελώς ξαφνικά από το όλο event έβαλε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ο οποίος ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στους παίκτες που για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσαν να είναι παρόντες, ήταν και ο James Καφετζής.

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο James ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό, ένα βίντεο στο οποίο και αποκάλυπτε από πού παρακολουθούσε το live. Ήταν μαζί με τη Maxine σε σπίτι ή δωμάτιο ξενοδοχείου και ήταν έτοιμοι να απολαύσουν τον δείπνο που είχαν παραγγείλει βλέποντας στην τηλεόραση την όλη βραδιά.

Το gossip-tv που έχει δώσει το "παρών' στη μεγάλη βραδιά είχε σε ένα break της live μετάδοσης μία σύντομη συνομιλία με τον Νίκο Μπάρτζη, κολλητό φίλο του James ο οποίος σίγουρα γνώριζε το παρασκήνιο της "φυγής" του. Ο "αγρότης" του Survivor όπως συνήθιζαν κάποιοι να αποκαλούν τον Νίκο, αρκέστηκε να μας αποκαλύψει ότι έπρεπε να φύγει, χωρίς να μπει σε καμία άλλη λεπτομέρεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved