Άγριες Μέλισσες: Αλλαγές και στην εμφάνιση των ηθοποιών - Όλα όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο!
Media

Άγριες Μέλισσες: Αλλαγές και στην εμφάνιση των ηθοποιών - Όλα όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο!

Άγριες μέλισσες: Ο νέος κύκλος των της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 που αναμένεται να αρχίσει να προβάλλει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, φέρνει μαζί του πολλές εκπλήξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές.

Πρόσφατα σε μία συνέντευξή της, η Θεοφανία Παπαθωμά εμφανίστηκε ξανθιά, δηλώνοντας πως η αλλαγή αυτή οφείλεται στις Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Το έκανα για τον ρόλο. Είπα να την κάνω την Βιολέτα ξανθιά». Μάλιστα, όπως τόνισε την αλλαγή δεν την έχει δει ακόμα ο Γρηγόρης Πετράκος:: «Ο σύζυγος το είδε μόνο σε φωτογραφία γιατί είναι στην Πάτρα. Του άρεσε».

Ωστόσο, η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου έκανε και πάλι αλλαγές στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι για τον ρόλο τις στις Άγριες Μέλισσες, είχε δηλώσει στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Από ό,τι ξέρω θα επιστρέψω στο Διαφάνι. Την πρώτη εβδομάδα. Η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για νέες περιπέτειες. Δεν θα ήθελα να σας πω ότι την θέλω χαρούμενη κι ευτυχισμένη, γιατί αυτό μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον υποκριτικά... Στην περίπτωση του Δούκα, η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει ποτέ».

Και σε συνέντευξή της στη Φωλιά των Κου Κου, είχε αναφέρει: «Πάντα σκηνές, όπως αυτή της αναγνώρισης, είναι δύσκολες γιατί είναι πολύ φορτισμένες από συναίσθημα αλλά δυο φορές κάναμε τη λήψη και το είχαμε» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του STAR. «Η πιο αστεία στιγμή σε γύρισμα είναι όταν σε πιάνουν νευρικά γέλια και δεν μπορείς να συνεχίσεις. Έχει συμβεί αυτό στο καφενείο… Είχαμε κολλήσει με τον Γιώργο Ηλιόπουλο και γελούσαμε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε». Και κατέληξε λέγοντας: «Νευρίασε ο σκηνοθέτης και έφυγε…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved