Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η τηλεόραση φέτος ήταν για μένα ένα μεγάλο δώρο»
Media

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η τηλεόραση φέτος ήταν για μένα ένα μεγάλο δώρο»

Ευγενής και ταλαντούχος, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι σίγουρα από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. 

Ο ίδιος μίλησε για την επιτυχημένη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», για τον ρόλο του, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Εκτός από το θέατρο, φέτος ολοκληρώσατε και μία επιτυχημένη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια». Πώς ήταν αυτή η συνεργασία;

Η τηλεόραση φέτος ήταν για μένα ένα μεγάλο δώρο. Δοκίμασα έναν ρόλο που δεν ήταν στις προδιαγραφές μου και ένιωσα ότι πέρασε προς τα κάτω. Η συνεργασία ήταν γόνιμη και συνεχίζεται.

Τι ήταν αυτό που απολαύσατε περισσότερο;

Αυτό που απόλαυσα περισσότερο είναι ότι έπρεπε να παίξω έναν ρόλο που στο παρελθόν δεν μου είχε προταθεί. Τα καλλιτεχνικά στοιχήματα μου δίνουν ενέργεια να προσπαθώ.


Ο ρόλος σας, ο Παπαδόπουλος, ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, με σαφή ροπή και συμπάθεια προς τους συνταγματάρχες. Ήταν εύκολο να προσεγγίσετε έναν τέτοιο ρόλο;


Οι άνθρωποι είμαστε πολυδιάστατοι. Πάντα ο κακός κατά τη γνώμη μου έχει το μεγαλύτερο υποκριτικό ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί πρέπει να δεις τι τον οδήγησε εκεί,, να το ερμηνεύσεις, να το παίξεις και να το περάσεις στο κοινό. Πάντα ο κακός έχει το καλλιτεχνικό στοίχημα.


Η σειρά πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Πώς βρίσκει τον Παπαδόπουλο η αλλαγή από τη χούντα στη μεταπολίτευση;


Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να τα κρατήσουμε για μας. Πα μας που δημιουργούμε το σίριαλ, θα αποκαλυφθούν στο μέλλον/Ενας ταχυδακτυλουργός δεν πρέπει να αποκαλύπτει τα κόλπα του. Με δυο-τρία λόγια, τι να περιμένουμε από «Τα καλύτερα μας χρόνια» τη νέα σεζόν; Πρέπει να περιμένετε συγκίνηση και μάγια.


Άλλα σχέδια για το μέλλον έχετε;


Το μέλλον μπορεί να περιμένει.


Πηγή MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved