Άγριες Μέλισσες: «Για τον Σαραντόπουλο, η Ουρανία θα είναι πάντα η μούσα του»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Για τον Σαραντόπουλο, η Ουρανία θα είναι πάντα η μούσα του»

Σε αποκαλύψεις προέβη ο Δημήτρης Πλειώνης, όσον αφορά το τι θα δούμε στις «Αγριες μέλισσες» στον νέο κύκλο.

Ο Δημήτρης Πλειώνης, o γνωστός τηλεοπτικός Άλκης Σαραντόπουλος, παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον των «Μελισσών» και για τις εξελίξεις που θα δούμε στον τρίτο κύκλο. Διαβάστε τι ακριβώς είπε...

Και τι γίνεται με τον Άλκη Σαραντόπουλο στις «Αγριες μέλισσες»;

«Προετοιμάζεται για την καινούρια εποχή που μπαίνει, την περίοδο της δικτατορίας. Το σκηνικό ολοκληρώθη­κε και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. Δεν ξέρω ακόμα με ποια πλευρά θα ταχτεί ο δικός μου ήρωας. Όμως προμηνύονται κοσμογονικές ανατροπές».

Τα τελευταία επεισόδια του δεύ­τερου κύκλου σε ό,τι σας αφορά, άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση.

«Και σε μένα. Ηθελα κι εγώ να δω να γίνεται μια κοι­νή προσπάθεια από τον Αλκή και την Ουρανία να είναι μαζί, για να διαπιστώσουμε αν αυτό που νιώθουν είναι ρεαλιστικό και όχι ουτοπικό. Για τον Σαραντόπουλο, η Ουρανία θα είναι πάντα η μούσα του και ήθελε πραγ­ματικά να τη βοηθήσει και να στηρίξει τα όνειρά της».

Εχει αισθήματα για την Ουρανία και δεν δίστασε να της τα εκφράσει ενώ εκείνη δεν του είχε δώσει το δικαίωμα.

«Είναι κάποιες στιγμές που ρισκάρει. Ο Άλκης είναι μαθημένος να ρισκάρει σε όλη του τη ζωή και θεώ­ρησε ότι θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσει πριν το ταξίδι στη Ρώμη τα συναισθήματα του. Επαιξε το χαρτί του και έχασε. Τουλάχιστον αυτό ξέρουμε μέχρι τώρα».

Ναι, αλλά γνώριζε τον άντρα της τον Κυριάκο και την οικογένεια της. Αυτό δεν τον σταμάτησε.

«Πολλές φορές τα πάθη σε ξεπερνούν. Δεν είναι καθόλου επιπόλαιος άνθρωπος. Είναι ειλικρινής και έκανε κατάθεση ψυχής στην Ουρανία και κυρίως απο­δέχτηκε την άρνηση της και σε καμία περίπτωση δεν την εκβίασε ούτε σταμάτησε από πλευράς του τη συνεργασία τους. Δεν ήταν αυτή η πρόθεση του. θεωρώ ότι έτσι πρέπει να είναι ένας άντρας όταν ακούει μια αρνητική απάντηση από μια γυναίκα. Δεν πρέπει να αλλάζει τίποτα ούτε στο εργασιακό της περιβάλλον ούτε στην προσωπική της ζωή. Το "όχι" πρέπει να το αποδεχόμαστε και όσο κι αν μας πονάει να προχωράμε».

Ποια θα είναι η πολιτική στάση του Σαραντόπουλου στον τρίτο κύκλο;

«Εχω μεγάλη περιέργεια για το πώς θα κινηθεί το σενάριο και μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά. Περιμένω με αγωνία να δω τι έχουν σκεφτεί οι συγγραφείς».

Και ο Κυριάκος αδημονεί να εμφανιστείτε ξανά στο Διαφάνι (γέλια).

«Είμαι εναντίον οποιασδήποτε βίας και στη ζωή μου και στη σειρά. Ο Κυριάκος και ο Άλκης είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες σε όλα τα επίπεδα. Καμιά φορά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι εμφανίζεται κάποιος που ςν είχε έρθει σε μια άλλη χρονική στιγμή θα ήταν ο ιδανικός. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω πως αν η Ουρανία είχε γνωρίσει πρώτα τον Άλκη και μετά τον Κυριάκο, θα επέλεγε τον Αλκή.

Πάντως ο ρόλος σας έγινε αμέσως αγαπητός.

«Είναι πολύ μεγάλη η ανταπόκριση που βλέπω από τον κόσμο και αυτό είναι πολύ συγκινητικό και όμορφο».

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved