Σάκης Κατσούλης: Οι προτάσεις για τηλεόραση και πώς σκοπεύει να τις αξιοποιήσει!
Media

Σάκης Κατσούλης: Οι προτάσεις για τηλεόραση και πώς σκοπεύει να τις αξιοποιήσει!

Στο πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και στο αν σκέφτεται την τηλεόραση απάντησε ο Σάκης Κατσούλης

Ο νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης, σε πρόσφατη συνέντευξή του έδωσε τη δική του απάντηση στο ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής πρότασης, ενώ αποκάλυψε και το τι σκέφτεται να κάνει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Πώς θα αξιοποιήσεις το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Θα υποστηρίξω τα μαγαζιά που ήδη έχω. Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό τα έσοδα ήταν ελάχιστα, τα έξοδα πολλά, οπότε οι επιχειρήσεις μου χρειάζονται υποστήριξη. Ένας από τούς σκοπούς άλλωστε που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο τρόπο μία νεκρή περίοδο. Τις επιχειρήσεις τις έκανα με πολύ κόπο, ιδρώτα και δουλειά, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, φανταστείτε ότι με το που τελείωσε ο τελικός πήγα στο μαγαζί και κοιτούσα τη βιτρίνα. Οπότε θα αξιοποιήσω κάποια χρήματα εκεί. Επίσης, έχω μία οικογένεια, που κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει, θα βοηθήσω λοιπόν και αυτή. Το ποσό δεν είναι και υπέρογκο (γέλια)! Οπότε θέλει καλή διαχείριση.

Τηλεοπτικές προτάσεις έχεις; Θα σε ενδιέφερε η μικρή οθόνη;

Δεν είναι όνειρο ζωής να κάνω τηλεόραση, όμως για να είναι οι επιχειρήσεις στο προσκήνιο, πρέπει να είμαι κι εγώ. Οπότε αν μου γίνει κάποια πρόταση, θα το σκεφτώ και θα δω αν μπορώ να το κάνω. Παρότι είμαι της άποψης ότι δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα. Αν, όμως, μου πει κάποιος ότι μπορώ και το δοκιμάσω, θα έχω καλύτερη άποψη.

Θεωρείς ότι με κάποιο παιδί από το παιχνί­δι έχεις χτίσει σχέση ζωής;

Αν εξαιρέσουμε τη Μαριαλένα, το επόμενο άτομο είναι ο Τριαντάφυλλος. Με στήριξε, από τη στιγμή που τελείωσε ο τελικός μιλάμε κάθε μέρα. Είναι ένα μεγάλο παιδί, ό,τι και να πει είναι αυθόρμη­το, τον αγαπάω πάρα πολύ και νομίζω θα μείνει στη ζωή μου.

Πηγή: Τύπος TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved