Elif: Απίστευτη τραγωδία- ο Βεϊσέλ θυσιάζει τη ζωή του για τη Μελέκ
Media

Elif: Απίστευτη τραγωδία- ο Βεϊσέλ θυσιάζει τη ζωή του για τη Μελέκ

Elif: Συγκλονιστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της Τουρκικής σειράς του Star. Οι εξελίξεις θα συγκινήσουν τους τηλεθεατές. 

Η Μελέκ, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif, θα πέσει στα χέρια του Ταρίκ και ο Βεϊσέλ θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Σύμφωνα, όμως, με τις εξελίξεις, ο επιχειρηματίας σκοτώνει εν ψυχρώ τον Βεϊσέλ, βυθίζοντας στο πένθος την Τουλάι, η οποία μόλις έχει μάθει πως είναι έγκυος.

Ο Βεϊσέλ είναι πια σίγουρος πως η ζωή της Μελέκ βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι αποφασισμένος να την προστατεύσει με όποιον τρόπο μπορεί. Ωστόσο, κάνει ένα μοιραίο λάθος. Εμπιστεύεται τον λάθος άνθρωπο. Αυτός δεν είναι άλλος, φυσικά, από τον Ταρίκ, ο οποίος δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στον Βεϊσέλ, Όλα αρχίζουν όταν ο Βεϊσέλ αποφασίζει να κρύψει σε μία αποθήκη τη Μελέκ προκειμένουνα τη σώσει από τους άντρες που την ψάχνουν. Όμως, στη συνέχεια μπαίνει στο αυτοκίνητο του Ταρίκ ζητώντας του να τον μεταφέρει στη Μελέκ.

0 επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, καταφέρνει και κάνει τον άντρα να τον εμπιστευτεί. Εν τω μεταξύ, ο Σαφάκ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμακαι μιλάει με τον Αϊχάν, τον αρχηγό της Αστυνομίας, ζήτώντας του προστασία για το σπίτι της Ζουλιντέ. Στη συνέχεια, οι άντρες του Ταρίκ φτάνουν πρώτοι εκεί που κρύβει ο Βεϊσέλ τη Μελέκ και εκείνη τους ανοίγει την πόρτα της αποθήκης. Λίγο μετά, στο σημείο φτάνουν και ο Βεϊσέλ με τον Ταρίκ. Η Μελέκ αναγνωρίζει τον Ταρίκ ως τον άντρα που της επιτέθηκε πριν από μέρες και ξαφνικά ο Ταρίκ αρπάζει με τη βία τη γυναίκα και την απομακρύνει, ενώ οι άντρες του χτυπούν βάναυσα τον Βεϊσέλ. 0 τελευταίος είναι αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ η Μελέκ μεταφέρεται σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να τη σκοτώσει, αλλά πριν θέλει να τη δει να τον παρακαλάει για τη ζωή της.

Απότην άλλη, ο Βεϊσέλ ανακτά τις αισθήσεις του και κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει πριν να είναι αργά. Θυμάται την πινακίδα από το αυτοκίνητο του Ταρίκ και καλεί έναν φίλο του στο αστυνομικό τμήμα για να το εντοπίσει, ενώ η Μελέκ είναι αναίσθητη και ο Ταρίκ την σημαδεύει με όπλο.

Η Τουλάι καλεί τον Βεϊσέλ, αλλά δεν της απαντάει. Δεν ξέρει τι να της πει, γιατί φαίνεται πως δεν μπόρεσε να προστατέψει τη Μελέκ. Εν τω μεταξύ, η τελευταία εκλιπαρεί τον Ταρίκ να της χαρίσει τη ζωή της, ενώ προσπαθεί να λύσει τα χέρια της. Όταν το καταφέρνει, αποπειράται να το σκάσει, αλλά ο επιχειρηματίας την πιάνει. Τη στιγμή που είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη, η Βιλντάν τού τηλεφωνεί ζητώντας του να σπεύσει στο κτήμα γιατί η Ελίφ χτύπησε και πρέπει να την πάνε σε έναν γιατρό. Ο Ταρίκ λέει στη Μελέκ πως είναι τυχερή γιατί πρέπει να φύγει, αλλά την απειλεί πώςόταν επιστρέψει θα τη στείλει εκεί που είναι και ο Γιουσούφ και εκείνη καταλαβαίνει πως αυτός ευθύνεται για τον θάνατο του αγαπημένου της. Από την άλλη ο Βεϊσέλ μιλάει με τον φίλο του που δουλεύει στο αστυνομικό τμήμα και εκείνος του λέει πώς αυτοκίνητο που ψάχνει εντοπίστηκε κάπου έξω από την πόλη. Ζητάει από τον Βεϊσέλ να κάνει υπομονή και σε λίγες ώρες θα του δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η Μελέκ προσπαθεί να λυθεί, αλλά δεν τα καταφέρνει, ενώ έξω σπίτι είναιοι άντρες του Ταρίκ. Το επόμενο πρωί ο Βεϊσέλ λαμβάνει πληροφορίες από τον φίλο του για το πού βρίσκεται το αυτοκίνητο που ψάχνει και κατευθύνεται εκεί για να σώσει τη Μελέκ, αν και ο Ταρίκ πηγαίνει στο ίδιο μέρος. 0 πρώτος φτάνει στο σπίτι όπου βρίσκεται η γυναίκα και πυροβολεί τους άντρες του Ταρίκ. Μπαίνει στο σπίτι και λύνει τη Μελέκ, ενώ ο Ταρίκ φτάνει εκεί και βλέπει τους άντρες τους στο χώμα. Ο Βεϊσέλ και η Μελέκ, όμως, έχουν φύγει. Πλέον η τελευταία βρίσκεταισπίτι της Ζουλιντέ, το οποίο φυλάει η Αστυνομία και είναι ασφαλής. Ο Βεϊσέλ λέει πως πρέπει να κάνει κάτι ακόμη και πηγαίνει στο μαγαζί για να βάλει στη θέση του το όπλο και να πάρει το δώρο της Ιντζί, που είχε αφήσει νωρίτερα εκεί. Κατά τηνεπιστροφή του στο σπίτι, όμως, τον σταματάει ο Ταρίκ. 0 επιχειρηματίας είναι έξαλλος από θυμό και αποφασισμένος να εμποδίσει τον Βεϊσέλ να σώσει τη Μελεκ. Χωρίς κανέναντον πυροβολεί στο στήθος και ο άντρας πέφτει νεκρός θυσιάζοντας τη ζωή του για να σώσει τη Μελέκ. Στη συνέχεια, ο Ταρίκ παρακολουθεί το σπίτι όπου βρίσκονται η τελευταία, η Ζουλιντέ και η Τουλάι και θέλει να ξεμπερδεύει μαζί τους μια και καλή, αλλά βλέπει την Αστυνομία και αλλάζει γνώμη.

Οι επόμενες ώρες είναι πραγματικά τραγικές. Κάποιος βρίσκει τον Βεϊσέλ στον δρόμο και ειδοποιεί ασθενοφόρο. Οι σειρήνες τραβούν την προσοχή της Τουλάι, η οποία ακολουθεί το ασθενοφόρο και βλέπει τον αγαπημένο της νεκρό. Πέθανε πριν μάθει ότιη Τουλάι είναι έγκυος.

Το σοκ είναι μεγάλο για όλους, ενώ η Τουλάι και η Ιντζί είναισε άθλια κατάσταση. Το ίδιο και η Μελέκ, που νιώθει ότι ο Βεϊσέλ πέθανε για χάρητης και τώρα εξαιτίας της το μωρό του θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved