Ο Γιατρός: Η απόλυση που δεν περίμενε κανείς- Ο Φερμάν διώχνει τον Αλί
Media

Ο Γιατρός: Η απόλυση που δεν περίμενε κανείς- Ο Φερμάν διώχνει τον Αλί

Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Τα πάνω - κάτω θα έρθουν στο νοσοκομείο Μπεχαγιάτ. Στα επόμενα επεισόδα μια απόφαση του Φερμάν θα προκαλέσει αναστάτωση. 

Σε μία δύσκολη στιγμή για το Μπερχαγιάτ, ο Φέρμαν καλείται να πάρει μία σημαντική απόφαση. Όπως Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αυτή είναι να απολύσει τον Αλί και να κρατήσει ως βοηθό του τη Νάζλι...

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς που προβάλλει ο ΣΚΑΙ «0 γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στη συνέχεια θα δούμε πως έρχονται τα πάνω κάτω στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ. Όλα ξεκινούν όταν ο Τάνζου ανακοινώνει στον Φέρμαν πως γίνεται ο νέος διευθυντής της κλινικής. Η χαρά του άντρα δεν περιγράφεται μιας και περίμενε αυτή τη μέσα όσο τίποτε άλλο. Όμως οι ευχάριστες στιγμές δεν κρατούν για πολύ,καθώς ο Τάνζου τον ενημερώνει πως, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, πρέπει κάποιοι γιατροί να απολυθούν. Στο άκουσμα της είδησης, ο Φέρμαν σαστίζει, αφού γνωρίζει πως όλη η ομάδα του έχει δώσει την ψυχή της στο Μπερχαγιάτ. Μάλιστα, ξεσπάει κατά του Τάνζου λέγοντάς του πως η απόφασή του είναι άδικη. Εκείνος, όμως, δεν κάνει πίσω και του ζητάει να διαλέξει έναν γιατρό που θέλει να παραμείνει και να γίνει βοηθός του.

Ο Φέρμαν σαστίζει, καθώς πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον Αλί στον Ντεμίρ, στη Νάζλι και στον Ντορούκ. Προτείνει στον Τανζού να αναλάβει ο καθένας από μία υπόθεση και όποιος από τους τέσσερις είναι ο καλύτερος να παραμείνει. 0 Τάνζου θέλει οι τέσσερις τους να αναλάβουν την πρώτη μεταμόσχευση προσώπου που έχει γίνει στο Μπερχαγιάτ ώστε να συγκρουστούν στα ίσια και να επικρατήσει ο καλύτερος! Κι ενώ εκείνοι είναι αποφασισμένοι να μείνουν ενωμένοι και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας στόχο να πείσουν τη διοίκηση και να παραμείνουν στο νοσοκομείο και οι τέσσερις , ο Φερμάν ζητάει από την Ναλζί να μιλήσουν.

ΦΕΡΜΑΝ: «Εσύ θα είσαι η βοηθός που θα μείνει στο νοσοκομείο

ΝΑΖΛΙ: «Γατρέ, και ο Αλί;».

ΦΕΡΜΑΝ: «Θα συνεχίσει να είναι αδελφός μου. Όμως, εσύ είσαι η κατάλληλη για αυτή τη θέση».

Η Νάζλι. όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό και αντιδρά λέγοντάς του πως πρέπει να κρίνει μετά το τέλος της επέμβασης και αφού τους έχει αξιολογήσει όλους. Όμως ο Φέρμαν είναι αποφασισμένος να απολύσει τον Αλί και τους υπόλοιπους. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και, αφού το χειρουργείο ολοκληρώνεται με επιτυχία, η Νάλζι λέει στους φίλους πως έμαθε τυχαία πως εκείνη θα επιλέξουν να μείνει. Η απογοήτευση των τριών αντρών δεν περιγράφεται. Όμως η κοπέλα τούς ζητάει να μείνουν ενωμένοι και να τους πείσουν να αλλάξουν γνώμη. Πράγμα που τελικά συμβαίνει. 0 Αλί, όμως, μαθαίνει τυχαία πως ο Φέρμαν ήταν αυτός που επέλεξε να τον απολύσει και να κρατήσει στο πλευρό του τη Νάζλι και κάποια στιγμή ξεσπάει εναντίον του.

Τα λόγια του πληγώνουν τον Αλί, ο οποίος συνειδητοποιεί πως θα έχανε τη δουλειά του από τον άνθρωπο που θεωρεί κοντά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved