Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας τρόλαρε στο instagram την ΕΡΤ - Το απίστευτο  «καρφί» του
Media

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας τρόλαρε στο instagram την ΕΡΤ - Το απίστευτο «καρφί» του

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας τρόλαρε την ΕΡΤ με το επικό σχόλιό του στο instagram! 

O χρυσός Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη σημερινή προσπάθειά του στο Τόκιο και σχολίασε στο instagram: «Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!»!

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε για το γεγονός που δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθεια του από την ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

https://www.instagram.com/p/CRty_Q8Jvcn

Ανακοίνωση για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει.:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων».

Για το θέμα ζήτησε συγγνώμη και η εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης της ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved