Ο Γιατρός: Το ταλέντο του Αλί μοιάζει να έχει επιστρέψει πλήρως
Media

Ο Γιατρός: Το ταλέντο του Αλί μοιάζει να έχει επιστρέψει πλήρως

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (26/7), ο Αλί έχει μετακομίσει πια όλα του τα πράγματα στο νέο του σπίτι και μάλιστα έχει γνωρίσει και την νέα του γειτόνισσα, την ανέμελη αλλά αρκετά φορτική Έζο.

Ο Φέρμαν ζητά από τη Μπελίζ να κρατά εκείνος τη μικρή Λεϊλά έστω και τρεις ημέρες την εβδομάδα, όμως αυτή αρνείται και καυγαδίζουν ξανά. Εν τω μεταξύ, το ταλέντο του Αλί μοιάζει να έχει επιστρέψει πλήρως, τώρα που μπορεί να αφοσιωθεί μόνο σε ένα πράγμα.
Η μια επαγγελματική επιτυχία διαδέχεται την άλλη, όλοι απορούν που δε δείχνει κανένα συναίσθημα θλίψης, και η Νάζλι, σίγουρη ότι την ξεπέρασε στο λεπτό, είναι απαρηγόρητη. Και δεν μπορεί να κρατήσει άλλο κρυφά τα συναισθήματά της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει για πάντα τον Αλί ζητώντας του περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει, η Νάζλι του προτείνει να συγκατοικήσουν.

Πιστεύει ότι θα μπορέσει να τον καταλάβει καλύτερα εάν ζουν μαζί. Ο Αλί δέχεται, αλλά την επόμενη μέρα που αρχίζει να συνειδητοποιεί τι σημαίνει μια συγκατοίκηση, πανικοβάλλεται. Ξαφνικά δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο, εκτός από το πόσο γρήγορα αλλάζουν όλα στη ζωή του και το αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στις αλλαγές χωρίς να καταστραφεί η σχέση του με τη Νάζλι. Ως αποτέλεσμα, ο σούπερ αναλυτικός του εγκέφαλος δεν μπορεί πια να συγκεντρωθεί, και δεν μπορεί να αποδώσει στη δουλειά όπως συνήθως. Δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι και καλός γιατρός και κανονικός άνθρωπος;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved