Δυο ξένοι: Ξανά πρεμιέρα στο Mega – H σειρά που «χτυπά» κόκκινο στην τηλεθέαση σε κάθε επανάληψη
Media

Δυο ξένοι: Ξανά πρεμιέρα στο Mega – H σειρά που «χτυπά» κόκκινο στην τηλεθέαση σε κάθε επανάληψη

Δυο ξένοι: Ξεκινά και πάλι ο πρώτος κύκλος της σειράς. Τι θα δούμε σήμερα (26-07)

Η πρωινή εκπομπή της Μαρίνας Κουντουράτου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η ανάγκη αναβάθμισης είναι επιβεβλημένη.

Η Ντένη Μαρκορά, επιστήθια φίλη του καναλάρχη, προτείνει να εμφανιστεί στην εκπομπή ο γιος της Κωνσταντίνος, θεατράνθρωπος που ετοιμάζεται να ανεβάσει την Αντιγόνη του Σοφοκλή. Μετά από πιέσεις, εκείνος δέχεται, αν και ορκισμένος εχθρός της τηλεόρασης και πηγαίνει στο “Πρωινό Χαμόγελο” με επιφύλαξη. Και οι φόβοι του θα επαληθευτούν… Αφού, λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του στο θέμα της Αντιγόνης θα βρεθεί σε απόλυτη απόγνωση με όσα βλέπει και ακούει. Η μόνη λύση είναι η αποχώρησή του, πράγμα το οποίο κάνει, αφήνοντας σύξυλη τη Μαρίνα.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στο πλατό με τη Μαρίνα αλλά και μια ιδέα πριν από τη μεγάλη έκρηξη. Η Ντένη παρακολουθεί το γιο της από το μόνιτορ και γνωρίζοντας το χαρακτήρα του απλά περιμένει την κακιά “στιγμή”, που δεν θα αργήσει να έρθει. Ο εν εξάλλω καταστάσει, Κωνσταντίνος ψάχνει παντού τη Ντένη για να την “ευχαριστήσει” για την προσφορά της στη ζωή του και στο έργο του αλλά και για τη “δυναμική” γνωριμία του με τη δεσποινίδα Κουντουράτου.

Με την επιστροφή του στο σπίτι, ο Κωνσταντίνος γίνεται περίγελος της Φλώρας, που έχοντας δει την εκπομπή βρίσκει την ευκαιρία να τον εκνευρίσει όπως μόνο εκείνη ξέρει. Ο Νικηφόρος στο κανάλι πανηγυρίζει για τη θεαματικότητα της επόμενης ημέρας και ο Κωνσταντίνος σπάει τα πάντα στο σπίτι της μητέρας του. Παρ’ όλα τα νεύρα του, όμως, ο Κωνσταντίνος πρέπει να συνυπάρξει με τη Ντένη στην έκθεση ζωγραφικής ενός κολλητού του φίλου, του Τάκη. Με την είσοδό του, όμως, στη γκαλερί βρίσκεται προ εκπλήξεως, αφού εκεί βρίσκεται ήδη η Μαρίνα, που ήρθε να καλύψει δημοσιογραφικά την έκθεση…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved