Elif: Η Κερέμ ορκίζεται να θυσιάσει και τη ζωή του για να τη δει να περπατάει ξανά
Media

Elif: Η Κερέμ ορκίζεται να θυσιάσει και τη ζωή του για να τη δει να περπατάει ξανά

Tι θα δούμε σήμερα, 26 Ιουλίου, στη σειρά, Elif

Ο Κερέμ είναι στο δωμάτιο της Παρλά και της μιλάει ενώ κοιμάται. Ορκίζεται να θυσιάσει και τη ζωή του για να τη δει να περπατάει ξανά. Η Σουρεγιά τον ακούει. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στον Μουσταφά και τον ρωτάει αν έχει νέα. Ο Μουστάφα της λέει πως προσπαθεί να εντοπίσει τον Βεϊσέλ.

Ο Σεβκί, ένας φίλος του Βεϊσέλ, τον προειδοποιεί πως κάποιος ρωτάει στη γειτονιά για αυτόν και ο Βεϊσέλ τον ευχαριστεί. Η Παρλά ονειρεύεται πως περπατάει με τον Κερέμ στην ακροθαλασσιά. Όταν ξυπνάει όμως έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και βάζει τα κλάματα.

Ο Κερέμ νιώθει απαίσια. Φεύγει από το δωμάτιο και αποφασίζει να παραδοθεί καθώς δεν μπορεί να ζήσει με αυτή την ενοχή.

Ο Μουσταφά βλέπει τον Βεϊσέλ στον δρόμο και τον αναγνωρίζει γιατί τον είχε δει και στον γάμο του Γιουσούφ με τη Μελέκ. Αποφασίζει να τον πλησιάσει αλλά αλλάζει γνώμη και αποφασίζει πρώτα να καλέσει τη Ματσιντέ. Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως θα πάει στην αστυνομία να παραδοθεί και εκείνη προσπαθεί να τον αποτρέψει αλλά ο Κερέμ είναι αποφασισμένος.

Ο Μουσταφά ακολουθεί τον Βεϊσέλ μέχρι το μαγαζί και τηλεφωνεί στη Ματσιντέ. Εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο και του ζητάει να του μιλήσει. Η Μελέκ είναι μαζί με τη Ματσιντέ ενώ μιλάει στο τηλέφωνο. Όταν το κλείνει είναι χλωμή και η Μελέκ τη βοηθάει.

Η Μελέκ στη συνέχεια ρωτάει τη Βιλντάν αν είναι καλύτερα το μικρό κοριτσάκι και εκείνη της κάνει παρατήρηση επειδή είναι η τρίτη φορά που της κάνει την ίδια ερώτηση. Παρόλαυτα της απαντάει πως η μικρή είναι καλύτερα. Ο Κερέμ παραδίνεται στην αστυνομία ως υπαίτιος του ατυχήματος της Παρλά. Η Σουρεγιά είναι μαζί του. Ο Μουσταφά πλησιάζει τον Βεϊσέλ και του μιλάει.

Του λέει πως είναι ανάγκη να βρει τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ όμως δεν τον εμπιστεύεται και του λέει πως η Μελέκ είναι νεκρή. Ο Μουσταφά του απαντά πως ξέρουν καλά και οι δύο πως είναι ζωντανή αλλά ο Βεϊσέλ επιμένει στο ψέμα του γιατί φοβάται για τη ζωή της Μελέκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved