Ο Γιατρός: Οι φήμες για τη νέα σχέση του Αλί εξαπλώνονται με ταχύτατο ρυθμό
Media

Ο Γιατρός: Οι φήμες για τη νέα σχέση του Αλί εξαπλώνονται με ταχύτατο ρυθμό

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (27/7), ο Τάνζου είναι αποφασισμένος να οδηγήσει το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ στην κορυφή.

Έτσι, αναλαμβάνει όλο και πιο δύσκολα περιστατικά και δίνει υπερβολική έμφαση στη δημοσιότητα, παρά την πίεση που ασκεί όλη αυτή η κατάσταση στους γιατρούς του νοσοκομείου. Εν τω μεταξύ, οι φήμες πως ο Αλί τα έχει φτιάξει με την καινούργια του γειτόνισσα εξαπλώνονται με ταχύτατο ρυθμό και, όπως είναι λογικό, φτάνουν και στα αυτιά της Νάζλι. Εκείνη προσπαθεί να φανεί δυνατή και προσποιείται την αδιάφορη, όμως η προσποίηση είναι άγνωστη λέξη για τον Αλί. Στην πρώτη ευκαιρία, της ανοίγει την καρδιά του για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα του, αλλά η Νάζλι είναι πολύ πληγωμένη για να αλλάξει την απόφασή της. Μέσα σε όλα αυτά, η Έζο συνεχίζει την «επίθεση φιλίας» στον Αλί εισβάλλοντας όλο και πιο συχνά στον προσωπικό του χώρο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Αλί έχει μετακομίσει πια όλα του τα πράγματα στο νέο του σπίτι και μάλιστα έχει γνωρίσει και την νέα του γειτόνισσα, την ανέμελη αλλά αρκετά φορτική Έζο. Ο Φέρμαν ζητά από τη Μπελίζ να κρατά εκείνος τη μικρή Λεϊλά έστω και τρεις ημέρες την εβδομάδα, όμως αυτή αρνείται και καυγαδίζουν ξανά. Εν τω μεταξύ, το ταλέντο του Αλί μοιάζει να έχει επιστρέψει πλήρως, τώρα που μπορεί να αφοσιωθεί μόνο σε ένα πράγμα. Η μια επαγγελματική επιτυχία διαδέχεται την άλλη, όλοι απορούν που δε δείχνει κανένα συναίσθημα θλίψης, και η Νάζλι, σίγουρη ότι την ξεπέρασε στο λεπτό, είναι απαρηγόρητη. Και δεν μπορεί να κρατήσει άλλο κρυφά τα συναισθήματά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved