Η γη της Ελιάς: Ο Γεωργίου σε μια «μυθική» φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της νέας του σειράς
Media

Η γη της Ελιάς: Ο Γεωργίου σε μια «μυθική» φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της νέας του σειράς

Αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές για τον Ανδρέα Γεωργίου.

Μετά την μεγάλη του επιτυχία με τη σειρά «8 λέξεις» ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έρχεται το φθινόπωρο με τη νέα σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να είναι σε πυρετώδη γυρίσματα.

Τα περισσότερα από τα αυτά πραγματοποιούνται στη Μάνη κι σε ένα από τα διαλείμματα εκείνος και οι σπουδαίοι ηθοποιοί της σειράς απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο με τον ίδιο να νιώθει ευγνώμων για τη νέα του συνεργασία.

«Αυτές οι αξέχαστες, καλοκαιρινές νύχτες.. μια παρέα από ανθρώπους που κουβαλάνε μοναδικές ιστορίες… Ιστορίες που ακούς μόνο από αυτούς τους λίγους και ξεχωριστούς, τους μοναδικούς στο είδος τους ανθρώπους
#aboutlastnight @maro_kontou #stefanoskyriakidis #vanadimitriou @theocharis_ioannidis», σημείωσε ο ίδιος.

Δες την υπέροχη φωτογραφία στη gallery

«Έχουμε φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Αυτήν τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι γήινο, που έχει πολλή Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα π σειρά. Είμαστε στη Μάνη. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, πολύ ωραία. Νιώθω γεμάτος από εικόνα. Είμαστε στην Αρεόπολη. Η Γη της ελιάς" είναι γεμάτη εικόνα ελιάς».

Αυτά τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου, σκηνοθέτης της σειράς «Η γη της ελιάς», που γυρίζεται για το Mega σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η ιστορία ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της, για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όμως, το κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και π τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος.
Με τον θάνατο του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται. Αποκορύφωμα, το άνοιγμα της διαθήκης του εκλιπόντα. Σε παράλληλη δράση, η Μυρτάλη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος τη θέλει νεκρή.

Η είδηση του θανάτου του πατέρα της καθώς και της τελευταίας του επιθυμίας να την αποκληρώσει επιβεβαιώνουν τις υποψίες της. Κι ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ένα διπλό φονικό έρχεται να αναζωπυρώσει μια παλιά βεντέτα. Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης...

Πρωταγωνιστούν οι Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Άντζελα Γκερέκου, Σπύρος Νικολαΐδης, Μάξιμος Μουμούρης. Γιώργος Παρτσαλάκης. Πασχάλης Τσαρουχάς, Μάρω Κοντού. Δώρα Χρυσικού, Στέφανος Κυριακίδης, Στέλλα Φυρογένη κ.ά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved