S.W.A.T: Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις του Χόντο τον επηρεάζουν ολοένα και περισσότερο
Media

S.W.A.T: Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις του Χόντο τον επηρεάζουν ολοένα και περισσότερο

S.W.A.T: Πέντε υπάλληλοι, που εργάζονται σε πέντε μεγάλες εταιρείες του Λος Άντζελες απάγονται

από μια μαχητική ομάδα, που διέφυγε της σύλληψης κάποιους μήνες πριν. Η ομάδα ερευνών προσπαθεί να εξακριβώσει εάν οι επικεφαλής των εταιρειών είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τη ζωή των υπαλλήλων τους για να προστατεύσουν τα οικονομικά τους. Εν τω μεταξύ, οι συναισθηματικές μεταπτώσεις του Χόντο τον επηρεάζουν ολοένα και περισσότερο στη δουλειά του.


Όταν η ομάδα S.W.A.T. συνεργαστεί με το FBI προκειμένου να συλλάβουν, από κοινού, μια αυτονομιστική, τρομοκρατική ομάδα που ετοιμαζόταν να κάνει επίθεση με όπλα πλουτωνίου, ο Χόντο θα συναντήσει μια παλιά του σχέση. Παράλληλα, η ομάδα συμμετέχει στον ετήσιο φιλανθρωπικό διαγωνισμό με αντίπαλο την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Τι είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς του Mega

Η ομάδα S.W.A.T. έρχεται αντιμέτωπη με μια οδυνηρή ανάμνηση, όταν λαμβάνει το μανιφέστο μιας εγκληματικής ομάδας, που σχεδιάζει να αντιγράψει μια προηγούμενη δολοφονική επίθεση σε ένα γυμνάσιο της περιοχής έξι χρόνια πριν.


Η Τζέσικα και η Κρις πηγαίνουν σε μυστική αποστολή στην πόλη του Μεξικό για να σώσουν έναν μεξικανό ομοσπονδιακό πράκτορα των ΗΠΑ που απήχθη από συμμορία ναρκωτικών. Παράλληλα, η μητέρα τού Χόντο ανησυχεί για την συναισθηματική του υγεία, όταν εκείνος αρχίζει να ανακαινίζει το σπίτι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved