Δυο ξένοι: Σε μια κίνηση απελπισίας που υπαγορεύεται από τη Ντένη, αποφασίζει ότι η ιδανική λύση...
Media

Δυο ξένοι: Σε μια κίνηση απελπισίας που υπαγορεύεται από τη Ντένη, αποφασίζει ότι η ιδανική λύση...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  Δυο ξένοι, ο Νικηφόρος παίρνει στα χέρια του τις θεαματικότητες του τοκ σόου της Έλενας και κοντεύει να πάθει αποπληξία. 

Σε μια κίνηση απελπισίας, που… υπαγορεύεται από τη Ντένη, αποφασίζει ότι η ιδανική λύση για την ανάκαμψη της τηλεθέασης είναι η εμφάνιση της Μαρίνας στην εκπομπή της Έλενας. Στο άκουσμα και μόνο της πρότασης, η Μαρίνα εμφανίζει δείγματα “βεντετισμού”, που, όμως, έχουν να κάνουν με το φόβο της να αντιμετωπίσει έναν “διαβασμένο” άνθρωπο.

Ο Τόλης και η Ντένη προσπαθούν να διακωμωδήσουν τους φόβους της και τελικά η Μαρίνα υποχωρεί, κρίνοντας ότι μια εμφάνισή της θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός… νέου προφίλ της. Στο σπίτι του Κωνσταντίνου, η Ντιάνα, μια φιλόδοξη και ταλαντούχα μαθήτρια, προσπαθεί να αποπλανήσει το δάσκαλό της για να εξασφαλίσει τον κεντρικό ρόλο στην παράσταση της Αντιγόνης.

Και ενώ ο ξαφνιασμένος Κωνσταντίνος προσπαθεί να αποκρούσει τη σεξουαλική επίθεση της Ντιάνας, η Φλώρα αναφέρεται δήθεν τυχαία στον επικείμενο γάμο του με τη Μίνα. Η Μαρίνα, μετά από δυο ημέρες, εμφανίζεται στην εκπομπή της Έλενας “διαβασμένη” βέβαια από τον Τόλη, έτοιμη να αντιμετωπίσει την πανέξυπνη δημοσιογράφο αλλά και μια ομάδα σπουδαστών, που βρίσκονται στο πάνελ με σκοπό να παρέμβουν στη συνέντευξη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved