Νάντια Μπουλέ: Επιστρέφει στην παρουσίαση μετά τη γέννηση της κόρης της – Πού θα τη δούμε
Media

Νάντια Μπουλέ: Επιστρέφει στην παρουσίαση μετά τη γέννηση της κόρης της – Πού θα τη δούμε

Τα τελευταία χρόνια η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη!

Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Αγγελική και τη γέννηση της κόρης της, έρχεται και η επιστροφή στην παρουσίαση.

Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στην παρουσίαση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αναλαμβάνοντας το Dot μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χεριά και έτσι από τη νέα σεζόν αναμένεται να δούμε τους δύο ηθοποιούς ξανά στις οθόνες μας, αυτή τη φορά όμως σε ρόλο παρουσιαστών.

Μπορεί η ονοματολογία για τους πιθανούς αντικαταστάτες της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου να ήταν μεγάλη και πολλοί να πέρασαν από δοκιμαστικό, ωστόσο η παραγωγή του ΣΚΑΙ φαίνεται να βρήκε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη αυτό που αναζητούσε με αποτέλεσμα να κάνουν την τελική τους επιλογή.

Η Νάντια Μπουλέ θα επιστρέψει στην παρουσίαση μετά από 7 χρόνια, αφού η τελευταία δουλειά της ήταν το 2014 στον ANT1 με το «The Biggest Game». Η συμφωνία έκλεισε πριν από μερικές ημέρες και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες.

Να θυμίσουμε πως η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Αγγελική», Νάντια Μπουλέ, υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και διανύει τις πρώτες μέρες με την μικρή στο σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved