Ο Γιατρός: Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Νάζλι στο σπίτι του Αλί
Media

Ο Γιατρός: Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Νάζλι στο σπίτι του Αλί

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (29/7), η ομάδα Φέρμαν, Ντορούκ και Νάζλι αναλαμβάνουν ένα δύσκολο περιστατικό: έναν νεαρό με μια σπάνια μορφή καρκίνου, ο οποίος μάλιστα δεν έχει κανέναν συγγενή ή φίλο να τον στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Νάζλι, η οποία πάντα ήταν ευαίσθητη στον πόνο των ασθενών της, στέκεται στο πλάι του νεαρού υπερβαίνοντας τα όρια των καθηκόντων της ως γιατρός. Έτσι, ο ασθενής μπερδεύει το ενδιαφέρον της για ερωτικό και της ζητά ραντεβού. Η Νάζλι φυσικά αρνείται, και το όλο περιστατικό την αναγκάζει να συνειδητοποιήσει και να παραδεχτεί ότι έχει ακόμα συναισθήματα για τον Αλί. Έτσι, αποφασίζει να πάει στο καινούργιο του σπίτι να του μιλήσει ανοιχτά. Εκεί όμως την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, που θα αλλάξει τα πάντα.


Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Προκειμένου να σώσει ένα παιδί από σχεδόν βέβαιο θάνατο, ο Αλί παίρνει την πρωτοβουλία να το χειρουργήσει εκτάκτως, χωρίς την επίβλεψη του Φέρμαν, και μάλιστα χωρίς καν να τον ενημερώσει.

Η επέμβαση του Αλί πετυχαίνει, το παιδί κερδίζει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, και η Μπελίζ μια ευκαιρία να διαφημίσει το ταλέντο του Αλί και το έργο του νοσοκομείου. Όμως το περιστατικό ήταν εξαρχής του Φέρμαν, και ο μόνος λόγος που δεν μπόρεσε να κάνει αυτός τη σωτήρια επέμβαση ήταν ότι την ίδια στιγμή έσωζε κάποια άλλη ασθενή σε κρίσιμη κατάσταση.

Νιώθοντας παραγκωνισμένος και προδομένος, ξεσπά την οργή του στον Αλί για την πρωτοβουλία που πήρε εν αγνοία του. Φαίνεται ότι στο εξής δε θα είναι ο μεγάλος αδελφός του, ούτε καν ο δάσκαλός του, αλλά ο ανταγωνιστής του. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Νάζλι εξακολουθεί να είναι ψυχρή απέναντι στον Αλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved