Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι σχολιάζει ο καλλιτεχνικός κόσμος την προφυλάκισή του

Gossip-tv Team

Την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολιάζουν στον ΑΝΤ1 δημοφιλείς ηθοποιοί μεταξύ αυτών και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 μίλησε ο Μάριος Αθανασίου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μαρία Κορινθίου και ο Κώστας Αρζόγλου.

«Έχει πολύ δρόμο ακόμα και πάντα το μυαλό μας είναι στους ανθρώπους που έχουν υπάρξει θύματα. Αν η ελληνική κοινωνία αισθανθεί ότι έχει στο πλευρό της την ελληνική δικαιοσύνη, δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και σιγά – σιγά θα καθαρίσουν όλα και θα ξεκαθαρίσουν», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

«Πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και το πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν, στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια αυτούς τους ανθρώπους…», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τη Μαρία Κορινθίου να δηλώνει: «Εδώ και περίπου 20 χρόνια που είμαι μέσα στον χώρο, είναι κάτι που βροντοφωνάζω. Δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι άνθρωποι δεν ακουγόμασταν, όμως ήρθε η στιγμή από ότι φαίνεται και καλό είναι να το κρατήσουμε».


«Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο κλάδος ο δικός μου, των ηθοποιών, της σκηνής, άνοιξε το στόμα του. Μακάρι και άλλοι χώροι να το άνοιγαν», είπε ο Κώστας Αρζόγλου

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved