Άγριες μέλισσες: Αυτή ήταν η σκηνή που συγκίνησε τους πρωταγωνιστές
Media

Άγριες μέλισσες: Αυτή ήταν η σκηνή που συγκίνησε τους πρωταγωνιστές

Άγριες μέλισσες: Τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους πιο διάσημους -εκ πεποιθήσεως- εργένηδες στο Διαφάνι και όπως τονίζει δεν είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει αυτό και στον επόμενο κύκλο.

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα των «Μελισσών», παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε και ποια σκηνή συγκίνησε τους πάντες στο Διαφάνι.

Συγκινηθήκατε σε κάποια σκηνή των δύο τελευταίων επεισοδίων;

«Τα τελευταία επεισόδια είχαν μεγάλη συναισθηματική φόρτιση για εμάς και σε ανθρώπινο επίπεδο. Στη σκηνή που φέρνουν νεκρό τον Μιλτιάδη στο χωριό, αλλά και στη σκηνή του νεκροταφείου που τα παιδιά των Σεβαστών διώχνουν τους γονείς τους είχαμε συγκινηθεί πραγματικά πολύ όλοι οι ηθοποιοί, γιατί είχαν γραφτεί από τους σεναριογράφοι μας ως σκηνές αρχαίας τραγωδίας Βέβαια όλες οι γυναίκς στο καστ της σειράς το έχουν εύκολο το δάκρυ, κλαίνε συνέχεια!».

Συνέβη κάποιο ευτράπελο στα γυρίσματα τη σεζόν που πέρασε;

«Δεν προλαβαίναμε να μας συμβεί. Ημασταν τόσο τσιτωμένοι για να βγουν γρήγορα οι σκηνές, που ακόμη και σε κάποια μικρά σαρδάμ δεν δίναμε σημασία. Σταματούσαμε για λίγο και συνεχίζαμε».

Νιώσατε άγχος κάποιες στιγμές;

«Φυσικά και ήμουν αγχωμένος για το αποτέλεσμα του ρόλου μου. Επειδή έχω μια τρέλα με τη δουλειά, ακόμη και μια ατάκα να έχω να πω, θα κάνω μια ολόκληρη διαδικασία, θα τη δουλέψω πάρα πολύ στη λεπτομέρειά της από το σπίτι μου ή στην πρόβα».

Σας έχει τύχει κάποια στιγμή στο θέατρο την ώρα που παίζετε να πάθετε αυτό που λέτε οι ηθοποιοί «σεντόνι» και να μη θυμάστε τίποτε;

«Μου έχει τύχει δύο φορές και κόντεψα να λιποθυμήσω πάνω στη σκηνή από τον πανικό μου. Κάναμε τότε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο την παράσταση "Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού", την οποία παίζαμε συνέχεια για 3,5 χρόνια. Σε μια από τις τελευταίες παραστάσεις, ανεβαίνω στη σκηνή γιατί με τον δικό μου μονόλογο ξεκινούσε η παράσταση, λέω μια πρόταση και ξαφνικά σταματώ. Δεν θυμόμουν ούτε μια λέξη από το υπόλοιπο κείμενο! Έχασα δύο χρόνια από τη ζωή μου».

Οι γονείς σας οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Καβάλα σας έβλεπαν κάθε βράδυ στη σειρά;

«Βέβαια και χαίρονται πάρα πολύ. Ειδικά όταν κάθε φορά οι συγχωριανοί τους συναντούν και τους λένε συγχαρητήρια για εμένα. Χαίρομαι κι εγώ με τη χαρά τους. Ευτυχώς θα έχω την ευκαιρία να τους δω το καλοκαίρι από κοντά».

Όλοι πια σας φωνάζουν στον δρόμο ως καφετζή;

«Φυσικά και όλοι μου το λένε με αγάπη. Αυτή όμως τη μεγάλη αγάπη του κόσμου εγώ τη νιώθω παράλληλα και ως μια πολύ μεγάλη ευθύνη».

Το να παίξετε σε μια πετυχημένη τηλεοπτική σειρά σας πρόσφερε τα τελευταία δύο χρόνια και μια οικονομική ασφάλεια;

«Είμαι 25 χρόνια ηθοποιός και δεν την έχω νιώσει ποτέ αυτή την ασφάλεια. Πάντα σκέφτομαι τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν σκέφτομαι μόνο το τώρα που είναι πολύ καλές οι συνθήκες», είπε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved