Κορωνάκης-Αντωνοπούλου-Στυλιανού: «Είμαστε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου»
Media

Κορωνάκης-Αντωνοπούλου-Στυλιανού: «Είμαστε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου»

Ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού παρουσιάζουν την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» στις 5.30.

Ο Νικήτας Κορωνάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Στέλλα Στυλιανού μίλησαν για το πρωινό ξύπνημα για την «Κοινωνία ώρα MEGA»και για τις διακοπές που… δεν θα κάνουν.

Πώς νιώθετε που βρίσκεστε στις... επάλξεις ενώ οι περισσότεροι κάνουν διακοπές;

Νικήτας Κορωνάκης: «Νομίζω ότι διαλέγοντας αυτό το επάγγελμα πρέπει να έχεις κάνει μια... συμφωνία με τον εαυτό σου ότι είσαι έτοιμος να το υπηρετείς ακόμα και 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι, οι ειδήσεις πρέπει να καλύπτονται και οι τηλεθεατές να ενημερώνονται. Είμαι χαρούμενος που αυτό το καλοκαίρι κάθε πρωί λέμε εμείς την πρώτη καλημέρα σε όλους».

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το καλοκαίρι για κάποιους είναι περίοδος διακοπών. Για μένα φέτος είναι περίοδος σκληρής δουλειάς, για να ενημερώνεται σωστά ο τηλεθεατής με όλα όσα βιώνουμε. Δεν μου λείπει το να κάνω διακοπές. Αντιθέτως, χαίρομαι που το MEGA με εμπιστεύτηκε σε μια περίοδο που μόνο... χαλαρή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί».

Στέλλα Στυλιανού: «Δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατί οι διακοπές μπορούν να περιμένουν. Αυτή η εμπειρία για μένα είναι εμπειρία ζωής, γι' αυτό δεν μετανιώνω και σαφώς δεν παραπονιέμαι.

Η επικαιρότητα αυτό το καλοκαίρι δεν «κοπάζει», ίσως και εξαιτίας της πανδημίας. Νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πληθώρα ειδήσεων;

Ν:Κ.: «Δυστυχώς ο κορονοϊός είναι εδώ και μάλιστα επιθετικά. Οι εξελίξεις είναι πολλές και ο ρόλος των ΜΜΕ σημαντικός. Όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΜΕGΑ, όπως έκανε από την αρχή της πανδημίας, θα συνεχίσει να ενημερώνει με τον ίδιο άμεσο, έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο. Αυτό κάνουμε και εμείς κάθε πρωί».

Μπ.Α.: «Τα τελευταία καλοκαίρια η επικαιρότητα δεν σταματά. Το φετινό καλοκαίρι ίσως είναι και το πιο δύσκολο για όλους. Είμαστε προετοιμασμένοι και με θέληση για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου».

Στ.Στ.: «Η πανδημία και οι συνέπειες της είναι μέσα στη ζωή μας. Είναι αυτό που συζητάμε όλοι στην καθημερινότητα μας, οπότε από τη στιγμή που έχουμε το βήμα στην τηλεόραση έχουμε και το χρέος να ενημερώνουμε τον κόσμο, καθώς κάθε μέρα προκύπτουν νέα δεδομένα που μας επηρεάζουν. Οπότε, ναι, είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε την πληθώρα ειδήσεων».

Ήσασταν ανέκαθεν... πρωινοί τύποι ή δυσκολεύεστε με το 05.30;

Ν.Κ.: «Το ρολόι χτυπάει καθημερινά στις 03.30. Δεν θα πω ότι είναι εύκολο, αλλά πολύ γρήγορα το συνήθισα κι αυτό. Πάντα μου άρεσε να ξυπνάω νωρίς και να ξεκινάω τη μέρα μου έχοντας τον χρόνο να κάνω περισσότερα πράγματα».

Μπ.Α.: «Την τελευταία δεκαετία η καθημερινότητα μου χαρακτηρίζεται πολύ πρωινή. Τα ξυπνητήρια χτυπούν από τις 03.30 και πλέον το θεωρώ φυσιολογικό. Είναι θέμα συνήθειας, κι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, όπως αγαπώ εγώ τη δημοσιογραφία, δεν είναι δύσκολο να το συνηθίσεις».

Στ.Στ.: «Έχω κάνει πρωινό στην Κύπρο, οπότε μου είναι γνώριμη εμπειρία... Σίγουρα όμως είναι δύσκολο να ξυπνάει κανείς στις 03.00. Με καλή διάθεση όμως όλα γίνονται».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved