Ο Γιατρός: Ο Αλί σε αδιέξοδο - Η μητέρα της Έζο απειλεί να τον καταστρέψει
Media

Ο Γιατρός: Ο Αλί σε αδιέξοδο - Η μητέρα της Έζο απειλεί να τον καταστρέψει

Ο Γιατρός: Τα προβλήματα του Αλί μεγαλώνουν στα προσεχή επεισόδια της δραματικής τουρκικής σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός Θαύματος», που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία είναι η μητέρα της Έζο, η Βουσλάτ, η οποία εμφανίζεται στη ζωή του και απειλεί να τον καταστρέψει.

Ο Αλί το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αρκετά κοντά με την Έζο. Στο πρόσωπό της βρήκε τη φίλη που έψαχνε μιας και όπως θα δούμε και στη συνέχεια της σειράς, του συμπαραστέκεται σε όλες τις δύσκολες στιγμές του. Όμως, σύντομα, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή του νεαρού γιατρού και αιτία είναι η μητέρα της κοπέλας, η Βουσλάτ.

Πρόκειται για μία δυναμική, σκληρή γυναίκα με πολλά χρήματα, που δεν έχει μάθει να χάνει στη ζωή της. Εκείνη, λοιπόν, αντιδρά έντονα στη φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην κόρη της και στον νεαρό γιατρό. Έτσι, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει τον Αλί μακριά από την Έζο.

Όλα ξεκινούν όταν η Βουσλάτ καταφέρνει και αγοράζει το 51 % των μετοχών του Νοσοκομείου Μπερχαγιάτ. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως με αυτή την κίνηση θα ηρεμήσουν από τα χρέη και τα προβλήματα που βαραίνουν το τελευταίο διάστημα την Μπελίζ και το νοσοκομείο, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το my tv, η Βουσλάτ έχει άποψη για όλα και παίρνει αποφάσεις δίχως να ρωτήσει κανέναν. Δείχνει το πόσο ισχυρή είναι όταν ανακοινώνει πως υποβαθμίζει τον Τάνζου και τη θέση του παίρνει ο Αντίλ.

Η είδηση αυτή τσακίζει τον πρώτο, ο οποίος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Στη συνέχεια, η ίδια καλεί στο γραφείο της τον Αλί και αρχίζει να τον ειρωνεύεται λέγοντας του πως μελέτησε τον φάκελο του και βρήκε αρκετούς λόγους για να μην τον κρατήσει στο νοσοκομείο. Ο νεαρός γιατρός ξαφνιάζεται από τα λόγια της και ζητάει εξηγήσεις.

ΒΟΥΣΛΑΤ: «Θα γίνω πιο συγκεκριμένη. Δεν θέλω να βλέπεις την Έζο. Αν επιμείνεις να τη συναντάς, θα πρέπει να σε

απολύσω...».

ΑΛΙ: «Γιατί; Είναι η μόνη φίλη που έχω».

ΒΟΥΣΛΑΤ: «Ξέρω τα πάντα για σένα, Αλί... Κρίμα που σε κρατάω στο χέρι».

Μάλιστα, θέλοντας να τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, του λέει πως σε περίπτωση που δεν κάνει ό,τι του λέει θα δημιουργήσει προβλήματα σε έναν άνθρωπο που αγαπά πολύ. Συγκεκριμένα, θα ανακοινώσει στον Αντίλ πως θα τον υποβαθμίσει. Ο Αλί δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο η Βουσλάτ του συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και θέλει να τον κρατήσει μακριά από την Έζο.

ΒΟΥΣΛΑΤ: «Αν δεν διακόψεις τη φιλία σου μαζί της, θα σε καταστρέφω!».

Ο νεαρός αποχωρεί στεναχωρημένος και προβληματισμένος. Πράγματι, από την επόμενη μέρα προσπαθεί να αποφύγει την Έζο, η οποία του τηλεφωνεί συνεχώς για να βρεθούν. Κι ενώ νομίζει ότι τα προβλήματα του σταματούν εκεί, η Βουσλάτ τον καλεί ξανά στο γραφείο της ζητώντας του να κάνει κάτι ακραίο.

Αυτό δεν είναι άλλο από το να παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο, να μαθαίνει τα σχόλια που κάνουν οι συνάδελφοι του για εκείνη και να πηγαίνει καθημερινά και να της τα λέει όλα. Ο Αλί δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει και, πριν προλάβει να αντιδράσει, η Βουσλάτ τον απειλεί ξανά. Ο ίδιος αποχωρεί σαστισμένος από το γραφείο της και δεν ξέρει πια τι να κάνει. Είναι απεγνωσμένος και δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν όσα του συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved