Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Προκόπη! Έτσι θα τον δούμε στον τρίτο κύκλο
Media

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Προκόπη! Έτσι θα τον δούμε στον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Μετά τη Βιολέτα και τη μεγάλη της αλλαγή αφού επιστρέφει κατάξανθη στον τρίτο κύκλο της σειράς και ο Προκόπης, ο αγαπημένος μας τηλεοπτικός κουρέας θα είναι εντελώς διαφορετικός.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος «πρόδωσε» τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ήταν από τους ελάχιστους ήρωες που στους δυο προηγούμενους κύκλους δεν είχε μουστάκι.

Ε… ήρθε η ώρα του και όπως θα δεις στις φωτογραφίες του, άφησε κι εκείνος το χαρακτηριστικό μουστάκι της εποχής.

Δες τη νέα του εμφάνιση στη gallery

Σχετικά με τις εξελίξεις στο ρόλο του ο Προκόπης θα περάσει πολύ δύσκολα.

«Στην τρίτη σεζόν της σειράς μπαίνουμε στην περίοδο της Εφταετίας, σε μια πολύ σημαντική χρονική περίοδο για την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Ο Προκοπής, ως γνωστός και δηλωμένος αριστερός θα βρεθεί αντιμέτωπος με αρκετά δεινά. Με αφορμή αυτό, θέλω να εκφράσω την ανυπομονησία μου αλλά και τη βαθιά μου συγκίνηση που μέσω του ήρωά μου θα αφηγηθώ ένα κομμάτι της ιστορίας όλων αυτών που ταλαιπωρήθηκαν και βασανίστηκαν τόσο πολύ τα σκοτεινά εκείνα χρόνια. Άνθρωποι, φυλακίστηκαν, εκτοπίστηκαν, εξορίστηκαν, οικογένειες διαλύθηκαν, παιδιά μεγάλωσαν χωρίς τους γονείς τους.

Ο Προκόπης θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Θα δούμε πολλές ανατροπές. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που μας είπαν οι σεναριογράφοι: «Ό,τι ξέρατε ξεχάστε το. Αυτήν τη χρονιά αλλάζουν όλα», έχει πει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved