Elif: O Ταρίκ χτυπάει την Μελέκ και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της
Media

Elif: O Ταρίκ χτυπάει την Μελέκ και εκείνη χάνει τις αισθήσεις της

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ελίφ έχει ένα κακό προαίσθημα. Η Βιλντάν της ζητάει να τη βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού. Ο Κερέμ είναι στο νοσοκομείο στο πλευρό της Παρλά. Η Φιλίζ, η γραμματέας της εταιρίας, τον ενημερώνει για μια σύσκεψη και ο Κερέμ της ζητάει να την αναβάλει.

Η Σουρεγιά πηγαίνει να επισκεφθεί την Παρλά και βλέπει τον Κερέμ μαζί της και πληγώνεται. Η Τουλάι ξεκουράζεται στο σπίτι της Ζουλιντέ. Ο Βεϊσέλ είναι στην αποθήκη άσχημα χτυπημένος από τους άντρες του Ταρίκ.

Ο Ταρίκ πηγαίνει τη Μελέκ σε ένα σπίτι. Εκείνη αρνείται να βγει από το αυτοκίνητο και ο Ταρίκ τη χτυπάει. Η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της. Τη μεταφέρει μέσα στο σπίτι και σχεδιάζει να τη σκοτώσει αλλά πριν θέλει να τη δει να τον παρακαλά για τη ζωή της. Ο Σαφάκ πηγαίνει την Ιντζί και τον Εμιρχάν στο σπίτι της Ζουλιντέ.

Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να επιστρέψει σπίτι του. Σκέφτεται πως κάτι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει τη Μελέκ. Θυμάται την πινακίδα από το αυτοκίνητο του Ταρίκ και καλεί έναν φίλο του στο αστυνομικό τμήμα για να εντοπίσει το αυτοκίνητο. Ο Σαφάκ είναι στο σπίτι της Ζουλιντέ και βοηθάει τα παιδιά με τα μαθήματά τους.

Η Ζουλιντέ τον κοιτάζει με αγάπη, το ίδιο και εκείνος. Η Μελέκ είναι αναίσθητη και ο Ταρίκ τη σημαδεύει με όπλο. Η Τουλάι τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Δεν ξέρει πως να του πει ότι η Μελέκ έχει πέσει θύμα απαγωγής…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved